Andreea Bălan face apel după pronunțarea divorțului. E nemulțumită de decizia judecătorilor

Andreea Bălan și George Burcea au divorțat oficial. Decizia judecătorului l-a încântat pe actor, însă a supărat-o pe cântăreață.

andreea balan si george burcea

Ce au decis judecătorii

Joi, pe 3 martie 2022, George Burcea și Andreea Bălan au divorțat oficial. Cei doi au depus actele de divorț în urmă cu mai bine de doi ani. Instanța a decis, în urma divorțului, custodie comună a Andreei Bălan și a lui George Burcea. O altă decizie ce a suparat-o pe artistă a fost că actorul va trebui să plătească pensia alimentară începând din momentul deciziei, nu și retroactiv.

stanga
dreapta
andreea balan 5 jpeg
andreea balan george burcea 0 jpeg
andreea balan george burcea  jpeg
andreea balan si tggineriu argint prima poza oficiala copy jpeg
andreea balan jpg jpeg

Decizia magistraților nu este definitivă

Cântăteața va depune apel după ce va primi motivarea de la Judecătorie. Artista este nemulțumită că s-a decis ca actorul să nu plătească pensie alimentară retroactiv. De asemenea, cântăreața nu este de acord nici cu decizia de a avea custodie comună cu fostul soț. Aceasta își dorește custodie exclusivă, conform Antena Stars.

Printre motivele expuse de artistă sunt episoadele în care fostul soț a instigat la violență împotriva femeilor, dar și problemele acestuia cu consumul de substanțe interzise.

În urma apelului, procesul va fi mutat la Tribunalul București, unde se va relua totul.

George Burcea și instigarea la violenta

Actorul George Burcea a stârnit discuții aprinse în mediul online, în urma unor afirmații de ale sale făcute în timpul unui live pe Facebook. 

Din declarațiile sale, actorul pare să fi fost „jignit” de o femeie pentru faptul că este un bărbat care gătește. Atunci, spune el, dacă femeilor nu le plac bărbații care gătesc, îi merită pe cei care le iau la palme.

„Băi, femeilor, eu lupt cu voi, da? Eu sunt pentru voi, pentru înțelegere și dragoste, pentru înțelegerea cuplului, și voi mă înjurați că eu gătesc? Păi, fetelor, vă repet, vă doresc să aveți bărbați care în momentul în care vin de la muncă să vă ia la palme. Cu mese, cu scaune, cu capace, cum îi dădea bunicul buniicii mele, acum 15-20-30 de ani”, spune Geroge Burcea în filmare.

Ulterior actorul a șters înregistrarea și și-a cerut scuze pentru afirmațiile făcute.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Captură de ecran din 2022 08 10 la 07 07 12 png
angela gheorghiu cezar ouatu jpeg
bia khalifa jpeg
ramona badescu jpeg
olivia newton john matt lattanzi webp
catalin botezatu blonda misterioasa untold 2022 2 jpg
index (1) webp
pexels engin akyurt 3356489 jpg
image
image
image
image
mara banica
angela gheorghiu cezar ouatu jpeg
ramona badescu jpeg
298015884 1125655851365273 4432206088872510997 n jpg
Screenshot (159) png
olivia newton john matt lattanzi webp