Andreea Bălan face apel după pronunțarea divorțului. E nemulțumită de decizia judecătorilor

Ultima actualizare:

Andreea Bălan și George Burcea au divorțat oficial. Decizia judecătorului l-a încântat pe actor, însă a supărat-o pe cântăreață.

andreea balan si george burcea

Ce au decis judecătorii

Joi, pe 3 martie 2022, George Burcea și Andreea Bălan au divorțat oficial. Cei doi au depus actele de divorț în urmă cu mai bine de doi ani. Instanța a decis, în urma divorțului, custodie comună a Andreei Bălan și a lui George Burcea. O altă decizie ce a suparat-o pe artistă a fost că actorul va trebui să plătească pensia alimentară începând din momentul deciziei, nu și retroactiv.

Decizia magistraților nu este definitivă

Cântăteața va depune apel după ce va primi motivarea de la Judecătorie. Artista este nemulțumită că s-a decis ca actorul să nu plătească pensie alimentară retroactiv. De asemenea, cântăreața nu este de acord nici cu decizia de a avea custodie comună cu fostul soț. Aceasta își dorește custodie exclusivă, conform Antena Stars.

Printre motivele expuse de artistă sunt episoadele în care fostul soț a instigat la violență împotriva femeilor, dar și problemele acestuia cu consumul de substanțe interzise.

În urma apelului, procesul va fi mutat la Tribunalul București, unde se va relua totul.

George Burcea și instigarea la violenta

Actorul George Burcea a stârnit discuții aprinse în mediul online, în urma unor afirmații de ale sale făcute în timpul unui live pe Facebook. 

Din declarațiile sale, actorul pare să fi fost „jignit” de o femeie pentru faptul că este un bărbat care gătește. Atunci, spune el, dacă femeilor nu le plac bărbații care gătesc, îi merită pe cei care le iau la palme.

„Băi, femeilor, eu lupt cu voi, da? Eu sunt pentru voi, pentru înțelegere și dragoste, pentru înțelegerea cuplului, și voi mă înjurați că eu gătesc? Păi, fetelor, vă repet, vă doresc să aveți bărbați care în momentul în care vin de la muncă să vă ia la palme. Cu mese, cu scaune, cu capace, cum îi dădea bunicul buniicii mele, acum 15-20-30 de ani”, spune Geroge Burcea în filmare.

Ulterior actorul a șters înregistrarea și și-a cerut scuze pentru afirmațiile făcute.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

image
image
image
image
image
image
6 actrita tily niculae jpg jpeg
radu valcan instagram jpg
banner silvia chifiriuc png
corina caciuc laurentiu reghecampf jpg
banner Nouria Nouri png
cub dan bittman denise rifai png
viorel stegaru jpg
andreea raicu facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net