Viviana Sposub, supărată pe George Burcea. Ce i-a reproşat, chiar de Ziua Îndrăgostiţilor

Ultima actualizare:

Viviana Sposub formează un cuplu frumos cu George Burcea, dar prezentatoarea TV a recunoscut că actorul a cam supărat-o, când nu i-a luat nimic de Ziua Îndrăgostiţilor. Ceea ce nu ştia era, însă, că George pregătise o surpriză.

Viviana Sposub şi George Burcea foto: Instagram
Viviana Sposub şi George Burcea foto: Instagram

Pe 14 februarie, cuplurile au sărbătorit Ziua Îndrăgostiţilor, cu cadouri, surprize şi declaraţii de dragoste. Şi Viviana Sposub şi George Burcea au marcat momentul, cu o cină în oraş, dar prezentatoarea TV a povestit, amuzată, pe pagina de Instagram, că ea credea că nu va primi nimic de 14 februarie. 

Viviana a publicat un clip, pe InstaStory, în care spune că a fost supărată pe George. "Am fost suparată că nu mi-a luat nimic de Valentine's Day", a povestit Viviana. În glumă, actorul îi răspunde că era ziua lui de nume: îl cheamă şi Valentin. Viviana nu se lasă şi îl trage de urechi, tot ca o glumă, dar recunoaşte apoi că George i-a făcut o surpriză de Ziua Îndrăgostiţilor. "Nu contează că tu eşti Valentin, Valentine's Day este despre mine! Dar până la urmă, mi-a făcut surpriza şi m-a adus la restaurant", a mai adăugat Viviana. 

Viviana Sposub, emisiune la Kanal D

După ce a participat la "Bravo ai stil! Celebrities!", unde a impresionat cu ţinutele alese şi a ajuns în finala competiţiei, Viviana Sposub e pe cai mari. Iubita lui George Burcea este noua prezentatoarea a matinalului Kanal D, "Diminaţa cu noi", care va fi difuzat în direct, de luni până vineri, de la ora 8. În cadrul emisiunii, se vor trata principalele subiecte ale zilei şi vor fi invitaţi artişti în vogă.

Alături de Viviana, în platou se vor afla actorul de comedie George Tănase şi Bursucu, care a fost alături de Teo la emisiunea "Teo Show". Prezentatorul se va retrage din acest proiect, dar nu se ştie cu cineva va fi înlocuit. 

Sunt fericită să încep un proiect nou alături de o super echipă! Iubesc televiziunea şi iubesc să le transmit oamenilor de acasă energie bună. Am alături cei mai talentaţi, energici, amuzanţi şi frumoşi parteneri, Bursucu şi George! Sunt sigură că le vom aduce telespectatorilor zâmbetul pe buze”, a declarat Viviana Sposub, despre noua emisiune. 

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net