Viviana Sposub, motivul pentru care a acceptat să participe la "Bravo, ai stil": "Am cântărit atent situaţia"

Viviana Sposub este considerată una dintre cele mai bune concurente ale acestei ediţii a emisiunii “Bravo, ai stil! Celebrities”. Iubita lui George Burcea a ajuns în finala care se va desfăşura sâmbătă, 5 februarie, şi este pe primul loc în preferinţele juriului. Ea a povestit că decizia de la participa la show-ul Kanal D a fost una dificil de luat pentru că a însemnat să renunţe la job-ul de la Pro TV, unde se afla de doi ani.

Viviana Sposub este una dintre cele mai iubite concurente "Bravo, ai stil!"
Viviana Sposub este una dintre cele mai iubite concurente "Bravo, ai stil!"

Viviana Sposub a recunoscut că participarea sa la “Bravo, ai stil” a reprezentat o schimbare majoră în cariera ei, aşa că decizia nu a fost una uşoară. A analizat atent oferta şi a încercat să vadă dacă noul rol va fi unul potrivit pentru ea pe plan professional, mai ales că a părăsit trustful Pro TV, unde a lucrat timp de doi ani.

“Nu e vorba despre ezitare, ci despre decizie. Atunci când am de luat o hotărâre importantă în viața mea, întorc situația pe toate părțile, mă consult cu toți oamenii din jurul meu și abia apoi pot da un răspuns prompt. Nu prea mă pripesc! Și până am spus acel „Da, tare și răspicat, în cazul proiectului „Bravo, ai stil!, am avut nevoie de timp. Era totuși o decizie majoră pentru mine, care avea să îmi impacteze parcursul. Am plecat dintr-un trust TV în care mi-am petrecut doi ani de zile și am început un nou capitol. Și faptul că am cântărit atât de mult situația și am hotărât ce e mai bine și mai ofertant pentru mine în acest moment m-a făcut să nu ezit când am acceptat provocarea. De aceea sunt și atât de determinată și nu iau în calcul nicio secundă ideea de a renunța sau de a mă da bătută”, a declarat Viviana Sposub, într-un interviu pentru revista VIVA!.

Viviana Sposub, despre participarea la "Bravo, ai stil!": "Oamenii au posibilitatea de a mă cunoaște mai bine"

Decizia s-a dovedit a fi una de bun augur, pentru că Viviana a ajuns în topul celor cinci concurente finale şi se poate mândri că este apreciată de juriul emiusiunii şi de public. În plus, telesepctatorii au avut ocazia să vadă o altă latură a Vivianei şi să o cunoască mai bine.

“Chiar mă bucur că am acceptat provocarea de a fi într-un reality show precum „Bravo, ai stil! pentru că, astfel, oamenii au posibilitatea de a mă cunoaște mai bine. Nu știu care sunt aparențele, dar știu că în spate stă o fată sinceră și pasionată. În orice situație acționez în funcție de ceea ce simt, dar încerc să o fac în cel mai diplomat mod. Acesta mi-e felul!”, a mai declarat Viviana Sposub.

Viviana Sposub se vede câştigătoarea "Bravo, ai stil"

În plus, iubita lui George Burcea a recunoscut că se vede câştigătoare a show-ului de la Kanal D, pentru că este o fire competitivă.

“Dacă nu m-aș fi văzut câștigătoarea acestui concurs, nu cred că aș fi acceptat din primă fază. Sunt o fire competitivă și foarte perseverentă! Am participat la concursuri și olimpiade de mică și de fiecare dată am obținut rezultate frumoase. Momentele mele preferate sunt galele, pentru că acolo pot să valorific latura mea artistică și toate pasiunile mele, iar astfel, oamenii de acasă mă pot descoperi altfel decât m-au văzut până acum”, a completat Viviana Sposub.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net