Viviana Sposub, în sutien la «Bravo, ai stil». Ținuta cu care i-a dat gata pe jurați

Ultima actualizare:

Viviana Sposub a reușit să impresioneze juriul emisiunii ”Bravo, ai stil! Celebrities” cu o ținută nonconformistă, la gala rock’n’roll de sâmbătă, 15 ianuarie. Ea a primit 5 pe linie și a fost la un pas de a primi imunitate pentru runda următoare.

Viviana Sposub a avut o apariție de 5 pe linie la ”Bravo, ai stil” foto: Instagram
Viviana Sposub a avut o apariție de 5 pe linie la ”Bravo, ai stil” foto: Instagram

Viviana Sposub a ales să se diferențieze de colegele sale de emisiune și nu a avut o ținută neagră pentru gala rock’n’roll. În schimb, iubita lui George Burcea a purtat o pereche de pantaloni albi, ușor evazați, o geacă argintie din piele și o geacă de blană verde. Sub geci, ea a avut un sutien argintiu, în care a și rămas, dezvăluind un decolteu amețitor.

În plus, Viviana a avut un machiaj inspirat de David Bowie, cu o stea mare argintie pe ochiul drept și o perucă care a adus cu Joan Jett. De altfel, ea a și interpretat cea mai faimoasă piesă a solistei, ”I Love Rock’n’roll”, un alt detaliu care i-a impresionat pe jurați.

”Ținuta Vivianei este fără cusur”

Jurații au avut numai cuvinte de laudă la adresa Vivianei Sposub. Raluca Bădulescu a remarcat că ea a fost singura care a ales să meargă pe zona rocknroll și care a ales să poarte elemente la care nu s-ar gândi oricine când spune rock. Deși ar fi ales o haină de blană mai masivă, Raluca  a recunoscut că ținuta este perfectă. 

 ”Am vurt să spun asta toată seară, vă puteați alege fie rock tip Aerosmith, fie în zona rock n roll. Ești singura concurentă care a ales să vină cu o piesă rocknroll, ai și cântat-o pe deasupra. Lucru care mi se pare fantastic. Trecerea ta prin mai multe momente în gale mi se pare grozavă. Nu știu de ce ai fost singura care a ales rocknroll. Ținuta ți-a ieșit foarte bine, cu totul neobișnuită. Aș fi vrut o haină mult mai masivă”, a spus Raluca Bădulescu. ”Ținuta e fără cusur”, a completat Raluca.

Maurice Munteanu a venit și el cu laude: a punctat că sutienul a fost bine ales, la fel ca și culorile. 

”E un mix armonios, mie îmi place foarte mult. Sutienul vine foarte bine cu perucă. Mi se pare că duc într-o zonă a anilor 70. Apreciez că a strunit bine o cromatică greu de strunit”, a completat și Maurice Munteanu.

”Și eu simt la fel, azi ai îndrăznit. Faptul că ai adus verdele mi se pare foarte original. Verdele cu alb aduce un plus de modernism”, a spus Tibi Clenci.

Viviana Sposub, la un pas de imunitate în următoarea gală

Pentru ținuta aleasă, Viviana a primit 5 pe linie și a fost la un pas de a câștiga imunitatea pentru următoarea gală. Însă, la finalul galei de sâmbătă, pentru că și ea și Ruxi aveau aceleași note, juriul a trebuit să aleagă o preferată, Învingătoare a ieșit Ruxi, care a cucerit-o pe Raluca Bădulescu cu un moment artistic inspiat de muzica lui Marylin Manson.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net