Ruxi de la "Bravo, ai stil", adevărul despre meseria de influencer: „Primul an de internet a fost sărăcie curată"

Ultima actualizare:

Ruxi de la “Bravo, ai stil” a impresionat juriul şi publicul cu ţinutele ei şi a reuşit să ajungă în finala show-ului Kanal D, care se va difuzat sâmbătă, 5 februarie. În plus, ea are succes în mediul online. Însă Ruxi, pe numele ei real Roxana Erdei, a dezvăluit că vizualizările nu au îmbogăţit-o peste poate, deşi acum are un trai decent.

Ruxi Opulenta foto: Instagram
Ruxi Opulenta foto: Instagram

Ruxi Opulenta, pe numele său real Roxana Erdei, a povestit că a muncit mult pentru a ajunge la un câştig decent din postările sale pe Youtube şi Instagram. Într-un interviu pentru Viva!, finalista “Bravo, ai stil”, a recunoscut că veniturile castigate de pe urma clipurilor sale pe Youtube sunt infime, dar postările de Instagram aduc sume decente.

“Din ceea ce fac eu pe YouTube nu ai cum să trăiești, veniturile sunt infime. Știu că sunt influenceri cărora YouTube le aduce bani frumoși, dar trebuie să muncești mult. Din Instagram poți să trăiești decent, dar, din nou, depinde cum îți gândești poziția și cât de mult te implici în conținutul pe care îl oferi. Cel mai important este să găsești o activitate din care să faci bani, pentru că nu te poți baza numai pe reclame ca influencer”, a declarat Ruxi.

Ruxi a avut job part-time ca să susţină proiectele din social media

 Ea chiar a fost nevoită, în primul an, să îşi găsească un job part-time pentru a putea supravieţui. Nu a renunţat însă şi a reuşit să strângă o bază destul de importantă de fani.

“Totul a început dintr-o joacă, într-un moment când îmi căutam un loc de muncă, și a continuat datorită determinării, altfel nu reușeam. În primul an de când am demarat acest proiect online găsisem un job part time care era remunerat cu 1500 lei lunar, dar aveam timp zilnic să filmez. Eram hotărâtă să nu renunț, deși nu știam unde va duce această pasiune, dar era ceva care-mi dădea speranța că visurile sunt posibile!”, a mai declarat Ruxi.

Care a fost prima sumă importantă câştigată din online

Acum poate spune că are un venit decent din jobul de “influenceră”, dar nu poate spune că îşi permite orice îşi doreşte. Ruxi a povestit însă că în primul an de internet, trăia de pe o zi pe alta, iar primii bani câştigaţi cu adevărat din munca ei online au venit de abia după acel prim an şi au fost 4.000 de euro.

“Primul an de internet a fost sărăcie curată, cum am spus aveam 1500 de lei pe lună și trăiam de pe o zi pe alta, deși clipurile mele erau virale. Prima sumă care pentru mine a fost una importantă am câștigat-o după un an de muncă susținută în online și cred că a fost echivalentul a 4.000 de euro. Nici acum nu pot să zic că-mi permit tot ce îmi doresc, genți scumpe nu îmi permit deloc! (râde) Reușesc să îmi mai achizitionez pantofi scumpi dacă-mi place ceva, dar nu tot ce vreau și nici atunci când vreau. Nu am ajuns la acel nivel și nu-mi e rușine să recunosc. Știu că internetul e plin de influenceri care arată ce viață bună au… Poor People…”, a mai adăugat Ruxi.

Cine este Ruxi Opulenta

Ruxi Opulenta, pe numele real Roxana Erdei, a devenit cunoscută ca jumătate din proiectul LikeOne, început alături de Creaţa. Cele două au decis însă să urmeze drumuri diferite şi s-au separate chiar dacă aveau succes.

Ruxi se poate lăuda acum cu peste 537.000 de fani pe Instagram şi aproape 900.000 de fani pe contul de Youtube.  

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg
image
image
image
image
image
image
Gabriela lucutar instagram jpg
cristi serb chefi la cutite 4 webp
netflix jpg
netflix pixabay png
cub Pepe botez png
maria dragomiroiu sot jpg
FotoJet (31) jpg
Televiziune NBC news
image
actualitate.net
image
actualitate.net