Andreea Bălan a organizat o petrecere de pomină de ziua fiicei sale! Ce vedete au participat

Ultima actualizare:

Andreea Bălan a organizat o petrecere pe cinste pentru fiica ei Clara, care a împlinit 3 ani. Solista a sărbătorit ziua de naștere a fiicei sale acasă. De la petrecere nu a lipist una dintre cele mai bune prietene ale sale, solista Andreea Antonescu, 

image

Clara, fiica Andreei Bălan a împlinit trei ani, Deși este pandemie, iar petrecerile de mare amploare sunt interzise, Andreea Bălan a găsit o cale de a sărbători alături de cele mai dragi persoane din viața sa. A organizat o petrecere pe cinste acasă. De la mica petrecere nu au lipsit clovnii, cadourile și muzica bună.

Artista a distribuit numeroase instantanee de la ziua de naștere a fiicei sale. Este clar că Clara s-a simțit ca o prinșesă și a fost în centrul atenției tuturor. La petrecere au participat Andreea Antonescu, Adelina Pestrițu, dar și Andreea Bănică. 

Clara a purtat o ținută demnă de o zână, o rochie cu multe volauri, din dantelă. Și Andreea s-a pregătit cum se cuvine pentru aniversare fiicei sale și a purtat cele mai extravagante haine din garderobă. 

În urmă cu doar câteva zile instanța s-a pronunțat în cazul divorțului Andreei Bălan de soțul ei, actorul George Burcea. Magistrații au decis ca cei doi să împartă custodia celor două fiice pe care le au împreună.

Andreea Bălan nu a fost mulțumită de verdicitul judecătorilor și este decisă să facă recurs. Solista își dorește ca ea să dețină custodie exclusivp asupra Ellei și a Clarei, iar ca cel care i-a fost soț să se implice cât mai puțin în viața micuțelor.

George Burcea este foarte fericit datorită veridictului judecătorilor 

George Burcea a dezvăluit cât de bucuros este că, în sfârșit, a aflat verdictul pe care l-a așteptat atât de multă vreme. Actorul i-a mulțumit Vivianei pentru că i-a stat alături în ultimul an și jumătate și consideră că, fără ea, starea lui psihică nu ar fi fost atât de bună. Mai mult decât atât, George a mărturisit că intenționează să sărbătorească victoria în oraș, bând unul sau două cocktailuri alcoolice. 

”Îi mulțumesc Vivianei pentru că a fost sprijinul meu numărul 1 în ultimul an și jumătate și sunt sigur că fără ea nu eram astăzi la fel de bine psihic”, a continuat George Burcea. 

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!  

image
image
image
image
image
image
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net