Andreea Bălan, goală la duș. Cum se răsfață în intimitate artista

Andreea Bălan este o femeie foarte ocupată. Își împarte timpul între sala de repetiții, concerte și familie. Rare sunt ocaziile în care găsește timp de respiro, însă de fiecare dată când găsește câteva minute sau ore libere, știe cum să se răsfețe.

Andreea Antonescu a distribuit o fotografie îndrăzneață
Andreea Antonescu a distribuit o fotografie îndrăzneață

Andreea Bălan este o artistă care are o carieră înfloritoare. Concertele sale sunt apreciate de către public. Solista petrece ore întregi în sala de repetiții pentru a se asigura că numărul pe care îl prezintă pe scenă este unul impecabil. În plus, ea întotdeauna a fost o perfecționistă, așadar este atentă la cele mai mici detalii. Cu un program aglomerat și două fetițe mici acasă, Andreea rareori găsește puțin timp de răfăț.

image

Din fericire, Andreea are un ajutor de nădejde în persoana mamei sale, care o ajută cu îngrijirea celor două fiice și o răsfață cu cele mai bune preparate culinare, după cum a povestit artista, în cadrul podcastului moderat de către muzicianul Damian Drăghici.

Andreea Bălan și George Burcea vor avea custodie comună a celor două fetițe

Joi, Andreea Bălan nu a primit o veste tocmai bună din partea magistraților. Instanța s-a pronunțat în cazul divorțului artistei de George Burcea, după doi ani de proces, și a decis ca părinții să aibă custodie comună a fetițelor. Decizia nu a fost pe placul Andreei pentru că ea dorea ca fetițele să se afle în custodia ei exclusivă.

George Burcea, pe de altă parte, este foarte încântat de decizia luată de către instanță. Actorul le-a mulțumit avocaților săi pentru profesionalismul de care au dat dovadă și pentru răbdarea pe care au afișat-o pe parcursul celor doi ani de judecată. George i-a adresat mulțumiri speciale Vivianei Sposub, despre care susține că a contribuit pozitiv la starea sa psihică pozitivă și la puterea de a lupta. 

Pentru a se relaxa după o zi stresantă, Andreea a făcut o baie îndelungată. Artista s-a fotografiat în cadă. Pe picioarele artistei se pot observa noi vânătăi, semn că antrenamentele nu au fost lipsite de căzături. În dreptul imaginii, Andreea a scris și că se confruntă cu o durere de sciatică care nu îi dă pace. 

    Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
sistemul antiaerian rus S-300 FOTO Rush Hour Daily
image
image
image
image
image
image
image png
image png
image png
Vlad Gherman și Oana Moșneagu se căsătoresc la doi ani de relație
cub nicoleta luciu png
WhatsApp Image 2024 04 22 at 19 15 39 jpeg
Banner gina pistol png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net