Reac╚Ťia lui George Burcea dup─â ce a aflat suma colosala pe care trebuie s─â o pl─âteasc─â pentru c─â a urcat drogat la volan

25 ianuarie 2022

Actorul George Burcea a aflat ce sanc╚Ťiune a primit pentru faptul c─â ├«n anul 2020 a condus ├«n timp ce se afla sub influen╚Ťa substan╚Ťelor interzise, mai exact a cocainei. 

image

Actorul George Burcea a fost tras pe dreapta de c─âtre poli╚Ťi╚Öti ├«n anul 2020, ├«n timp ce oamenii legii desf─â╚Öurau un control de rutin─â. ├Än urma test─ârii cu Drug Test, a ie╚Öit la iveal─â faptul c─â George consumase cocain─â ├«nainte de a urca la volan. Dup─â doi ani, actorul a aflat care este sentin╚Ťa ├«n dosarul consumului de droguri. 

George Burcea a fost judecat pentru conducerea sub influen╚Ťa substa╚Ťelor interzise, iar judec─âtorii au decis ca el s─â pl─âteasc─â o amend─â penal─â care se ridic─â la suma de 16.000 de lei. El va fi nevoit s─â pl─âteasc─â ╚Öi 2.100 de lei, reprezent├ónd cheltuielile de judecat─â. 

Actorul a confirmat c─â a primit o amend─â ├«n valoare de 16.000 de lei ╚Öi a oferit detalii despre cele ├«nt├ómplate. 

ÔÇ×Am v─âzut ╚Ötiri ├«n care se scrie c─â am primit acea amend─â de 16.000 de lei, pe care o pot contesta ├«n 10 zile, dar ├«n toate articolele de pres─â apar cu `pu╚Öc─ârie, pu╚Öc─ârie, pu╚Öc─ârie`. Dac─â ├«mi d─âdea doi ani cu suspendare ╚Öi o amend─â de, spre exemplu, 1.000 de lei, se scria c─â Burcea a luat pu╚Öc─ârie.

A╚Öa, c─â am primit o amend─â doar, tot de pu╚Öc─ârie se scrie. C─â dac─â nu o pl─âtesc, ajung la pu╚Öc─ârie. Mi-a venit sentin╚Ťa, am de pl─âtit doar o amend─â penal─â, nu scrie nimic de pu╚Öc─ârie", a transmis George Burcea. 

stanga
dreapta
george burcea jpeg
george burcea 0 jpeg
george burcea viviana jpeg
george burcea jpeg
viviana sposub george burcea jpeg
george burcea viviana png
george burcea mama carte jpeg

George Burcea va contesta decizia judec─âtorilor

George Burcea a m─ârturisit c─â va contesta decizia magistra╚Ťilor. C├ót despre faptul c─â nu are dreptul de a conduce, George a dezv─âluit c─â nu este deranjat de acest lucru ├«ntruc├ót iubita sa, Viviana Sposub de╚Ťine permis de conducere ╚Öi ├«l poate ajuta s─â ajung─â ├«n locurile ├«n care trebuie s─â ├«╚Öi desf─â╚Öoare activitatea.

ÔÇ×Se va depune contesta╚Ťie. Va depune probabil ╚Öi Parchetul un apel, vom face ╚Öi noi acela╚Öi lucru, apoi se va da sentin╚Ťa definitiv─â.

Pl─âtesc ╚Öi 16.000 de lei, e mai bine dec├ót s─â ├«mi fi dat doi ani cu suspendare. R─âm├ón cu perioada de proba╚Ťiune, dar asta e, voi circula cu Uber-ul, Viviana are oricum permis, m─â voi descurca", a ad─âugat iubitul Vivianei Sposub.

George Burcea a vorbit, de mai multe ori, despre consumul de droguri. Vedeta a m─ârturisit c─â a apelat la substan╚Ťele stupefiante ├«n vremea ├«n care trecea printr-o perioad─â extrem de dificil─â din punct de vedere emo╚Ťional, ├«ns─â a subliniat c─â nu dore╚Öte s─â repede sub nicio form─â gre╚Öelile trecutului.

Momentan, George are agenda plin─â ╚Öi tr─âie╚Öte o poveste de dragoste al─âturi de frumoasa Viviana Sposub, la adresa c─âreia are numai cuvinte de laud─â. Viviana ╚Öi George s-au cunoscut atunci c├ónd erau concuren╚Ťi la emisiunea Ferma Vedetelor. ├Än timpul concursului au realizat c─â au multe lucruri ├«n comun, iar dup─â ce au p─âr─âsit competi╚Ťia au dat o ╚Öans─â pove╚Ötii de iubire. 

  Pute┼úi urm─âri ┼čtirile Click! ┼či pe Google News! 

banica vicoveanca jpeg
Screenshot 2022 05 27 211225 png
00032 jpg
irina fodor asia express jpg
anamaria prodan portret 0 jpeg
cris ciobanasu vlad gherman png
Charles 1 INQUAM Photos Octav Ganea jpeg
crbl  2 (2) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
3 helen mirren jpg jpeg
cub nicoleta luciu png
https   tacataca prosport ro wp content uploads 2022 03 raluca podea1 webp
BeFunky collage (6) jpg
banica vicoveanca jpeg
Cub Ilie nastase jpeg