Reacția lui George Burcea după ce a aflat suma colosala pe care trebuie să o plătească pentru că a urcat drogat la volan

Actorul George Burcea a aflat ce sancțiune a primit pentru faptul că în anul 2020 a condus în timp ce se afla sub influența substanțelor interzise, mai exact a cocainei. 

image

Actorul George Burcea a fost tras pe dreapta de către polițiști în anul 2020, în timp ce oamenii legii desfășurau un control de rutină. În urma testării cu Drug Test, a ieșit la iveală faptul că George consumase cocaină înainte de a urca la volan. După doi ani, actorul a aflat care este sentința în dosarul consumului de droguri. 

George Burcea a fost judecat pentru conducerea sub influența substațelor interzise, iar judecătorii au decis ca el să plătească o amendă penală care se ridică la suma de 16.000 de lei. El va fi nevoit să plătească și 2.100 de lei, reprezentând cheltuielile de judecată. 

Actorul a confirmat că a primit o amendă în valoare de 16.000 de lei și a oferit detalii despre cele întâmplate. 

Am văzut știri în care se scrie că am primit acea amendă de 16.000 de lei, pe care o pot contesta în 10 zile, dar în toate articolele de presă apar cu `pușcărie, pușcărie, pușcărie`. Dacă îmi dădea doi ani cu suspendare și o amendă de, spre exemplu, 1.000 de lei, se scria că Burcea a luat pușcărie.

Așa, că am primit o amendă doar, tot de pușcărie se scrie. Că dacă nu o plătesc, ajung la pușcărie. Mi-a venit sentința, am de plătit doar o amendă penală, nu scrie nimic de pușcărie", a transmis George Burcea. 

George Burcea va contesta decizia judecătorilor

George Burcea a mărturisit că va contesta decizia magistraților. Cât despre faptul că nu are dreptul de a conduce, George a dezvăluit că nu este deranjat de acest lucru întrucât iubita sa, Viviana Sposub deține permis de conducere și îl poate ajuta să ajungă în locurile în care trebuie să își desfășoare activitatea.

„Se va depune contestație. Va depune probabil și Parchetul un apel, vom face și noi același lucru, apoi se va da sentința definitivă.

Plătesc și 16.000 de lei, e mai bine decât să îmi fi dat doi ani cu suspendare. Rămân cu perioada de probațiune, dar asta e, voi circula cu Uber-ul, Viviana are oricum permis, mă voi descurca", a adăugat iubitul Vivianei Sposub.

George Burcea a vorbit, de mai multe ori, despre consumul de droguri. Vedeta a mărturisit că a apelat la substanțele stupefiante în vremea în care trecea printr-o perioadă extrem de dificilă din punct de vedere emoțional, însă a subliniat că nu dorește să repede sub nicio formă greșelile trecutului.

Momentan, George are agenda plină și trăiește o poveste de dragoste alături de frumoasa Viviana Sposub, la adresa căreia are numai cuvinte de laudă. Viviana și George s-au cunoscut atunci când erau concurenți la emisiunea Ferma Vedetelor. În timpul concursului au realizat că au multe lucruri în comun, iar după ce au părăsit competiția au dat o șansă poveștii de iubire. 

  Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News! 

image
image
image
image
image
image
theo rose 696x393 jpg
laura cosoi colaj facebook jpg
banner oana roman fiica png
copii adela popescu radu valcan jpg
diego maradona daniela mori jpg
gheboasa instagram png
actrita irina gardescu jpg
cub andreea balan png
image
actualitate.net
image
actualitate.net