Primele imagini cu George Burcea în pielea lui Lurch Addams. E total schimbat!

Actorul George Burcea a fost cooptat să joace în noua producție Netflix care explorează aventurile familiei Addams, denumită „Wednesday”, așa cum e și numele unui personaj al serialului. Iată cum arată în pielea personajului Lurch!

image
Cum arată George Burcea în postura personajului „Lurch”

Reprezentanții show-ului au publicat și primele imagini cu George Burcea, de pe platourile de filmare, în postura lui Lurch, valetul înalt și palid al familiei Addams, pe care îl știm încă din desenele animate din copilărie.

Primele imagini cu George Burcea în postura lui Lurch

George Burcea și-a luat rolul în serios! Fostul soț al Andreei Bălan apare complet schimbat în încercarea de a-și portretiza cât mai bine personajul. În cadrul producției „Wednesday”, Burcea joacă alături de nume mari ale industriei, precum Catherine Zeta-Jones și Luis Guzman. 

Regizorul Tim Burton l-a ales pe el pentru rolul majordomului familiei Addams, Lurch, în timp ce Catherine Zeta Jones, vedeta de la Hollywood, o interpretează pe Morticia Addams, motiv pentru care a venit special în România pentru a filma. 

George Burcea a avut ocazia să o cunoască pe actriță, iar într-un interviu recent, el a vorbit despre toată experiența.

Să joc alături de Catherine Zeta-Jones este ceva unic. Eu visam să joc în America lângă actori mari, dar niciodată nu mi-am imaginat că ea va fi primul nume imens care-mi va fi coleg de platou. (..) Atât Catherine Zeta-Jones, cât și Luis Guzman sunt extraordinari pe set”, a spus George Burcea, recent, pentru ziarul Fanatik.

Totodată, George Burcea a povestit cum a reușit să-l impresioneze pe regizorul Tim Burton și este de părere că niciun alt actor nu era mai potrivit pentru rol decât el.

Am avut o probă la agenție, cu directoarea de casting, apoi după o lună, cred, am fost chemat de către Tim (Burton, n.r.), la Buftea, pentru a mă vedea live și a discuta despre personaj. Dacă mergi pregătit, unii regizori nu au nevoie de mai mult de două întâlniri până când să se decidă că tu ești alesul.

Agenția m-a propus pe Lurch, iar în ziua când am mers la casting, eram 100% convins că acesta va fi rolul meu. Eram îmbrăcat precum Lurch, bărbierit ca el și bineînțeles cu personajul destul de bine studiat. Dintre toți colegii actori pe care-i știu, sincer vă spun că nu văd altul mai potrivit pe Lurch decât sunt eu”, a mai spus George Burcea, pentru sursa anterior menționată.

transfagarasan 2819625 1920 jpg
FotoJet (4) jpg
Simona Halep, Instagram jpg
FotoJet (7) jpg
regele charles foto Victoria Jones  BUCKINGHAM PALACE  AFP jpg
calendar ortodox 2021 25 septembrie sfanta eufrosina gracianica jpeg
Giorgia Meloni FOTO EPA-EFE
image png
image
image
image
image
FotoJet (4) jpg
bianca dragusanu png
cub anamaria prodan divorț png
cub zannidache png
Sylvester Stallone și Jennifer Flavin FOTO EPA-EFE
FotoJet jpg