INTERVIU George Burcea, despre carte, serial și iubirea cu Viviana: "Tot ce am realizat în ultimul an a fost datorită ei"

image
George Burcea și Viviana Sposubfoto: Facebook

La un an de când s-au cuplat la "Ferma Vedetelor" și au început o relație, George Burcea (33 de ani) și Viviana Sposub (24 de ani) sunt pe val, fiecare în domeniul său. Dacă pe Vivi o vedeți la Kanal D, la "Bravo, ai stil, Celebrities", pe George o să îl vedeți pe marile ecrane de la Hollywood. În plus, își va lansa și primul roman. Am stat de vorba cu actorul despre trecut, prezent, dar mai ales viitor, căci acesta sună luminos pentru tânărul îndrăgostit.

  • Click!: Ești pe val, vei lansa cartea la care ai muncit atâta vreme. Cât ți-a luat să o scrii?

George Burcea: Pe val nu, dar cred că Dumnezeu îmi oferă ceea ce merit și, pe deasupra, ceea ce mi se întâmplă acum e rodul muncii mele de cel puțin 18 ani. Am muncit, muncesc și voi munci enorm pentru a-mi duce la capăt misiunea: să le ofer oamenilor poveștile unui copil care se transformă ușor, ușor, într-un luceafăr, chiar dacă nimeni nu i-a dat vreo șansă. Am scris și corectat un an și ceva la această carte.

  • Când va fi lansarea va veni și mama ta? Ce pregătești special?

Prima lansare va fi în spațiul online, în data de 30 septembrie, apoi în octombrie vom face și lansare în București și în alte orașe. Depinde foarte mult de pandemie. Da, mama va veni la lansare 100%, căci e și povestea ei. Povestea mamei este genială, dar dureroasă. Aș putea spune genial de dureroasă.

image
George Burcea, alături de mama luifoto: Facebook
  • Dacă nu mă înșel ai un volum de poezii și acest roman. Te vei opri aici?

Am două volume de poezii, iar o dată cu romanul ,,Scrisoare către Ceaușescu” voi marca debutul meu în literatură. Atâta timp cât voi avea inspirație, nu mă voi opri decât atunci când mă voi duce.

  • Tu și Viviana ați împlinit un an de relație. Cum vă e? Vă iubiți ca în prima zi?

Viviana este superbă și mereu a fost. Ea e sprijinul meu 24 din 24, 7 zile din 7. Tot ce am realizat în ultimul an a fost datorită ei și a susținerii de care a dat dovadă. N-am întâlnit în 33 de ani un suflet atât de cald și iubitor.

  • Va ajutați unul pe altul? Te-am văzut la "Bravo ai stil" ca ajutor!

Ne ajutăm enorm, iar acest lucru n-a făcut nimic altceva decât să ne lege și mai mult. Eu zic să vă uitați la "Bravo ai stil", căci veți avea parte de surprize frumoase.

  • Drumul spre Hollywood e deschis. Când ai primit oferta pentru a juca în "Familia Adams"?

Hollywood-ul a venit el la mine, pentru că l-am chemat de când mă știu. Și mereu am avut încredere că atâta timp cât muncesc, va veni și ziua aceea. Asta în ciuda faptului că de multe ori chiar oamenii de lângă tine te calcă în picioare și îți taie aripile. Bine, nu ai cum să faci un om să creadă în tine și în visele tale mari… mult prea mari pentru el, chiar de neatins, dacă el nu crede în propria-i persoană. Oferta am primit-o acum două luni.

Am dat două probe. Una a fost cea de casting, iar a două direct cu Tim (n.r. celebrul regizor Tim Burton). A fost o întâlnire superbă. Emoții am cu carul, iar asta e bine, căci mereu am reușit cumva că emoțiile să fie constructive și nu distructive.

  • Când vei începe filmările?

Sunt în pregătire, iar în octombrie voi fi pe set (platou de filmare, n.r.).

  • Ce-ți fac fetițele?

Fetițele sunt bine, mulțumesc mult. Le iubesc, mă iubesc, ne vizităm și facem tot ceea ce cred/simt eu și ceea ce-și doresc ele pentru a fi fericiți cu toții. Mulțumesc lui Dumnezeu că-mi sunt sănătoase.

George Burcea și Victor Dorobanțu, într-un serial Netflix

George Burcea a fost ales să joace într-o producție Netflix, regizată de celebrul Tim Burton și filmată integral în România. Este vorba despre „Wednesday”, un serial-continuare a faimosului film „The Addams Family”. Actorul român se va afla pe platourile de filmare alături de nume mari din lumea filmului, printre care actrița Catherine Zeta-Jones. Doar doi români au avut norocul de a primi roluri în filmul care promite să fie unul de succes: George Burcea și Victor Dorobanțu. George Burcea va interpreta rolul majordomului familiei, Lurch, iar Victor Dorobanțu va interpreta rolul lui Thing.

Citește și:

VIDEO George Burcea și Viviana Sposub, foarte pasionali la «Bravo, ai stil!». «Te iubesc de mor!»

George Burcea va juca alături de Catherine Zeta-Jones! «Pentru asta am renunțat la meseria de marinar»

meghan markle harry regina jpeg
cub bianca dragusanu sofia animat gif
regina elisabeta gettyimages 480918760 jpg jpeg
inger   brigitte pastrama 1 jpeg
meghan markle harry regina jpeg
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf
gabriela cristea
BeFunky collage (12) jpg
Nord Stream FOTO Shutterstock jpg
SUA iau în considerare mai multe scenarii privind escaladarea războiului FOTO SHUTTERSTOCK
image
image
image
image
BeFunky collage (12) jpg
Adda
cub nicoleta luciu animat gif
simona gherghe
Adelina Pestrițu
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf