Catherine Zeta-Jones a ajuns ├«n Rom├ónia, ca s─â filmeze pentru Familia Addams! ┬źFrumosul Bucure╚Öti!┬╗

19 octombrie 2021
image
Catherine Zeta-Jones s-a declarat ├«nc├óntat─â s─â ├«nceap─â film─ârile la noua produc╚Ťie Netflixfoto: Getty Images

Bucure╚Ötiul a intrat din nou pe harta celebrit─â╚Ťilor de la Hollywood! Nimeni alta dec├ót superba Catherine Zeta-Jones a ajuns la Bucure╚Öti, unde va ├«ncepe fim─ârile la noua serie din Familia Adams. Actri╚Ťa a fost cazat─â la un hotel de cinci stele din centrul Capitalei ╚Öi este foarte ├«nc├óntat─â de ╚Ťara lui Dracula!

Catherine Zeta-Jones a aterizat pe p─âm├ónt rom├ónesc! ╚śi a fost tare ├«nc├óntat─â! At├ót de ├«nc├óntat─â, ├«nc├ót actri╚Ťa nu s-a putut ab╚Ťine ╚Öi a postat la prima or─â a dimine╚Ťii un filmule╚Ť chiar de pe balconul hotelului unde este cazat─â pe toat─â durata ╚Öederii sale la Bucure╚Öti.

ÔÇ×Soarele nu a r─âs─ârit ├«nc─â ├«n Bucure╚Öti, dar eu sunt gata s─â merg s─â-mi fac p─ârul, s─â m─â machiez. M─â preg─âtesc pentru a deveni Morticia Addams. Dar afar─âÔÇŽ frumosul Bucure╚Öti. Bun─â diminea╚Ťa!ÔÇŁ, a spus Zeta-Jones, ├«n filmule╚Ťul pe care l-a postat pe conturile ei de pe re╚Ťelele sociale. 

Celebra actri╚Ť─â de la Hollywood va sta ├«n Rom├ónia pe toat─â perioada film─ârilor la serialul ÔÇ×Familia AddamsÔÇŁ, regizat de Tim Burton, ├«n care va interpreta rolul Morticiei Addams. Serialul este filmat ├«n totalitate ├«n Rom├ónia ╚Öi urmeaz─â s─â fie difuzat pe platforma de streaming Netflix. Produc╚Ťia va avea numai 8 episoade ╚Öi urm─âre╚Öte perioada de studen╚Ťie a tinerei Wednesday Addams, la Academia Nevermore.

Catherine Zeta-Jones va filma al─âturi de actorul George Burcea

Seria va relata ├«ncerc─ârile lui Wednesday de a opri o crim─â care terorizeaz─â ora╚Öul. Ea vrea s─â rezolve misterul supranatural ├«n care au fost implica╚Ťi p─ârin╚Ťii ei ├«n urm─â cu 25 de ani.

ÔÇ×Sunt foarte ├«nc├óntat─â s─â lucrez cu minunatul Tim Burton, cu cei care se ocup─â de costume ┼či machiaj am mai lucrat. Cu Luis Guzman am filmat ┼či ├«n Traffic. Va fi o camaraderie minunat─â. Abia a┼čtept s─â filmezÔÇŁ, a declarat actri╚Ťa la Premiile Emmy de anul acesta, noteaz─â filmnow.ro.

├Än seria regizat─â de Tim Burton vor juca ╚Öi c├ó╚Ťiva actori rom├óni. George Burcea este unul dintre arti╚Ötii care face parte din deja celebra produc╚Ťie american─â. Actorul a anun╚Ťat c─â va interpreta rolul majordomului familiei Addams, Lurch, ├«n timp ce un alt rom├ón, ╚Öi anume Victor Doroban╚Ťu,  ├«l va juca pe Thing. 

Citește și:

George Burcea va juca al─âturi de Catherine Zeta-Jones! ┬źPentru asta am renun╚Ťat la meseria de marinar┬╗

fuego iubita2 png
andrei stefanescu iubita3 png
andreea balan (1) jpg
razvan si irina fodor
cub maria tonciu mama png
andreea banica
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
Irinel Columbeanu Monica Gabor si fiica lor Irina
roxana nemes png
andreea tonciu png
cub maria tonciu mama png
andreea banica
cub theo rose animat gif