Andreea Bălan, imagini de colecție, alături de fiicele sale, cu ocazia zilei de 8 Martie

Ultima actualizare:

Andreea Bălan a publicat pe contul personal de Instagram imagini absolut superbe cu cele două fiice ale ei, cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii. Vedeta radia de fericire alături de micuțele Ella și Clara, care erau îmbrăcate ca niște prințese. 

andreea balan jpg

Andreea Bălan a avut o zi de 8 Martie, absolut fabuloasă, iar din câte se pare, artista a petrecut Ziua Internațională a Femeii, alături de fiicele sale și ale lui George Burcea. 

Vedeta a împărtășit cu fanii pe contul de Instagram fotografii de colecție cu cele fetițe, Ella și Clara. Copilele purtau rochii demne de o prințesă, în culorile primăverii, roz și verde. 

Ultimă oră Andreea Bălan face apel după pronunțarea divorțului. E nemulțumită de decizia judecătorilor

Andreea Bălan părea extrem de fericită și și-a etalat silueta de invidiat într-o rochie scurtă și strâmtă de culoare mov, care îi evidenția talia de viespe și îi lăsa la vedere picioarele lungi și tonifiate. 

Solista a scris în dreptul imaginii și câteva cuvinte despre cum a petrecut ziua de 8 Martie, când afară a nins puternic, fapt ce le-a încântat pe fetițele ei. 

Citește și Divorțul dintre Andreea Bălan și George Burcea a ajuns la final. Ce au decis judecătorii în privința copiilor

Andreea Bălan a divorțat oficial de George Burcea după doi ani de proces

Andreea Bălan, 37 de ani, a reușit să-și construiască o carieră frumoasă în muzică după destrămarea trupei Andre. Artista a avut o relație cu actorul George Burcea, vreme de cinci ani, iar apoi au decis să facă pasul cel mare și să se căsătorească. 

Nu uita și Oficial sunt divorțați. Ce mesaj I-a transmis Andreea Bălan lui George Burcea

Din nefericire, relația lor a fost sortită eșecului, iar divorțul a fost unul cu scandal. Conflictul dintre cei doi a izbucnit în momentul în care George Burcea a intrat într-o relație cu Viviana Sposub.

Recent George Burcea și Andreea Bălan au divorțat oficial, chiar dacă actele au fost depuse la judecătorie în urmă cu doi ani. 

Artista se declară nemulțumită de decizia judecătorilor, care au acordat custodie comună ambilor părinți. Ceea ce o nemulțumește și mai mult pe Andreea Bălan este faptul că Burcea va fi nevoit să plătească pensie alimentară abia din momentul pronunțării divorțului nu retroactiv, deși cei doi sunt despărțiți de ceva vreme. 

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net