Reacția tatălui Andreei Bălan, după derapajul public al lui George Burcea: „Plătește pentru ce face”

Ultima actualizare:

    Andreea Bălan, alături de tatăl ei, SăndelFoto: Arhivă personală
Andreea Bălan, alături de tatăl ei, SăndelFoto: Arhivă personală

Tatăl Andreei Bălan, Săndel Bălan, s-a numărat și el printre sutele de voci care au simțit nevoia să reacționeze negativ în urma declarațiilor recente ale actorului George Burcea prin care instiga la violență împotriva femeilor. Săndel Bălan a condamnat spusele fostului său ginere.

Deși nu mai formează de vreme bună un cuplu, George Burcea și Andreea Bălan sunt în continuare legați de cele două fetițe pe care le au 

împreună. După ce actorul a „dat-o cu bâta în baltă” într-un live pe platforma Facebook, unde acesta dezbătea subiectul violenței domestice și s-a enervat ulterior spunând că, deși el este împotriva unui astfel de comportament, unele femei „merită să fie bătute”, pe lângă sutele de voci contrariate de declarațiile actorului s-a numărat și Săndel Bălan, tatăl Andreei Bălan.

Tatăl Andreei Bălan, reacție după declarațiile actorului

Tatăl Andreei Bălan a condamnat declarațiile lui George Burcea și i-a amintit acestuia că are și el două fete și este inadmisibil să gândească în acest fel, oricât de nervos ar fi fost. „Mai devreme sau mai târziu, toți plătim pentru greșelile noastre. Plătește pentru ceea ce face, nu poți instiga la violență, să îți bați femeile sau iubitele, are și el două fiice”, a declarat Săndel Bălan, pentru Impact.ro.

Andreea Bălan și-a acuzat în trecut tatăl de violență fizică

Totuși, în trecut, însăși Andreea își acuza tatăl, care i-a fost manager, de un comportament violent fizic similar. Artista povestea că dacă nu făcea ce i se spunea primea câte „o palmă”. „Eu trebuia să execut şi dacă nu făceam, mai primeam şi o palmă. Am fost trasă de păr. Şi Andreea Antonescu era bătută cu furtunul!”, spunea aceasta.

Chiar și la vremea respectivă, în 2017, Săndel Bălan a negat vehement acuzațiile aduse de propria fiică. „Cum să mă acuze că o băteam?! Avea 48 de kilograme cu tot cu haine, ce să baţi la ea? Eu sunt inginer, cu zece brevete de invenţii, sunt un om educat, nu un barbar. Normal că o certam la repetiţii sau când nu era atentă, şi o mai smuceam de mână, dar de aici şi până a spune că o făceam proastă sau că o loveam e cale lungă!”, a declarat atunci tatăl artistei.

George Burcea și-a cerut iertare după declarațiile făcute

Actorul susține și-a înțeles pe deplin greșeala și condamnă acum, când gândește cu mintea „la rece”.  „Am avut o reacție de care îmi este foarte rușine”, spune actorul. „Am greșit în felul în care am reacționat, dar cea mai mare greșeală este că am spus niște lucruri la furie cu care nu rezonez și care nu îmi fac deloc cinste, nici mie și niciunei femei”, a transmis actorul, într-un mesaj amplu pe Instagram.

Acesta a explicat că înțelege „durerea femeilor care trec prin violență domestică zi de zi și care își protejează agresorii” și susține că va continua să lupte împotriva violenței domestice. „Vreau să ajut, în niciun caz nu îmi doresc să fiu parte din problemă. Asta mi-am dorit dintotdeauna, să ajut, dar intenția nu justifică în niciun fel cuvintele pe care le-am folosit. Voi continua să lupt împotriva violenței domestice, iar cu siguranță greșeala pe care am făcut-o m-a determinat să înțeleg mai bine gravitatea acestui subiect”, a mai spus el.

image
image
image
image
image
image
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
image
actualitate.net
image
actualitate.net