VIDEO Andreea Bălan arată fanilor mișcarea de dans periculoasă din show-ul ,,Te cunosc de undeva"

Ultima actualizare:

Andreea Bălan a postat pe Instagram un filmuleț de la repetițiile pentru reprezentația de la show-ul ,,Te cunosc de undeva", unde vedeta este ridicată în aer de partenerul ei Petrișor Ruge, într-o coregrafie care ține publicul cu sufletul la gură. 

VIDEO Andreea Bălan arată fanilor mișcarea de dans periculoasă din show-ul ,,Te cunosc de undeva"
VIDEO Andreea Bălan arată fanilor mișcarea de dans periculoasă din show-ul ,,Te cunosc de undeva"

Andreea Bălan este extrem de încântată de noul sezon al emisiunii ,,Te cunosc de undeva", unde va avea un moment coregrafic de excepție în care va executa o manevră de dans riscantă alături de partenerul Petrișor Ruge. 

Citește și Andreea Bălan s-a accidentat la filmările noului clip! «Mi-a stat inima»

Vedeta a împărtășit fanilor de pe Instagram un nou filmuleț de la repetițiile pentru show-ul ,,Te cunosc de undeva". De această dată, publicul a avut șansa s-o vadă pe Andreea Bălan în sala de dans în timp ce repeta de zor o mișcare destul de periculoasă, în care partenerul ei o ridică pe artistă cu ambele mâini deasupra capului și apoi o învârtește. 

Imaginile au fost publicate după ce artista a mai postat un incident de la filmările ultimului clip, când a căzut din brațele dansatorilor ei, în timpul coregrafiei. 

În postarea făcută recent pe Instagram la secțiunea story, Andreea Bălan a vrut să arate fanilor că muncește din greu pentru a oferi publicului un show incitant și fără cusur.

Artista a demonstrat o mișcare de dans în care siguranța ei depinde întru totul de priceperea partenerului, o singură singură clipă de neatenție din partea lui Petrișor, iar Andreea Bălan se poate prăbuși de la înălțime considerabilă.

Ce surprize pregătește Andreea Bălan în noul sezon ,,Te cunosc de undeva"

Andreea Bălan este foarte entuziasmată de proiectele pe care le desfășoară la acest moment și împărtășește din ce în ce mai des fanilor imagini din culise. 

Citește si VIDEO Andreea Bălan, dans demențial la ,,Te cunosc de undeva". Cu picioarele lovite, artista a întrecut orice așteptare

Vedeta nu ezitat să filmeze câteva momente din timpul ședinței de redacție pentru noul sezon ,,Te cunosc de undeva", imagini în care fanii au avut ocazia să vadă cum sunt jurații Aurelian Temișan și Ozana Barabancea în spatele cortinei. 

Andreea Bălan a postat și un filmuleț din timpul reprezentației de pe scena show-ului, unde face o demonstrație de dans extraordinară alături de trupa ei. În imaginile publicate de vedetă, fanii au văzut cum Andreea Bălan se mișcă fără nicio ezitare și debordează de energie, chiar dacă se accidentase recent, în timpul filmărilor pentru videoclip. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
carol i ziua regelui jpeg
image
image
image
image
image
image
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net