Andreea Bălan s-a accidentat la filmările noului clip! «Mi-a stat inima»

Ultima actualizare:

Andreea Bălan a avut parte de un moment mai puțin plăcut în timpul filmărilor ultimului ei clip. Cântăreața a împărtășit pe contul de Instagram imagini din culise în care a fost surprins momentul în care vedeta a suferit un accident destul de serios. 

Andreea Bălan, moment tensionat la filmările noului clip! Vedeta a avut un accident
Andreea Bălan, moment tensionat la filmările noului clip! Vedeta a avut un accident

Andreea Bălan a postat un filmuleț inedit pe paginile de socializare în care a arătat un accident pe care l-a suferit în timpul realizării noului ei videoclip. 

În imagini se poate vedea cum cântăreața execută o coregrafie complexă cu trupa ei de dansatori, iar una dintre mișcări a presupus ca artista să fie ridicată în aer de câțiva dintre aceștia.  

Din nefericire, vedeta s-a dezechilibrat și a luat o căzătură strașnică. Andreea Bălan nu  s-a sfiit să împărtășească și fanilor de pe Instagram acest incident pentru a demonstra că viața de vedetă nu înseamnă numai strălucire și faimă, ci și multă muncă și momente dificile. 

Fanii au reacționat imediat la postarea Andreei și și-au manifestat atât nerăbdarea de a vedea noul clip al artistei, dar și îngrijorarea față de cele întâmplate. 

,,Mi-a stat inima! Oricum ești fenomenală!", ,,Sper ca nu ai pățit nimic...", ,,Am incremenit, dar stiai ca esti maini bune", sunt doar câteva dintre comentariile postate de fanii vedetei. 

Andreea Bălan filmează noul sezon de la ,,Te cunosc de undeva"

Andreea Bălan trece printr-o perioadă foarte intensă din punct de vedere profesional. În prezent, pe lângă proiectele ce țin de cariera ei de solistă, filmează și pentru noul sezon al show-ului ,,Te cunosc de undeva". 

Vedeta a postat la story pe Instagram acum câteva zile, imagini din culisele emisiunii și a arătat fanilor că pregătirile pentru sezonul 17 al emisiunii sunt în toi. 

Andreea Bălan se afla la o ședință de redacție cu jurații de la ,,Te cunosc de undeva", inclusiv cu Aurelian Temișan și Ozana Barabancea. Urmăritorii Andreei au avut rara ocazie să vadă care este atmosfera de la filmări și cât de armonios decurge relația dintre jurați.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net