Sore și Grațiano au făcut spectacol pe gheață și au câștigat aprecierea juriului

#Dancing on Ice
Ultima actualizare:

Sore și Grațiano Dinu au făcut senzație la Dancing on Ice - Vis în doi 2022 și au câștigat aplauzele publicului dar și aprecierea juriului. 

Sore și Grațiano au făcut spectacol pe gheață și au câștigat aprecierea juriului
Sore și Grațiano au făcut spectacol pe gheață și au câștigat aprecierea juriului

Sore și Grațiano Dinu au oferit un spectacol de neuitat la ediția din 2 aprilie și au demonstrat că sunt cu adevărat hotărâți să dea tot ce au mai bun pentru a câștiga premiul cel mare. 

Sore și Grațiano au făcut o echipă minunată pe gheață la ediția din 2 aprilie și au adus în fața publicului și a juraților o poveste celebră prin intermediul dansului lor.

Citește și Sore a arătat tot la Dancing On Ice. Ținuta provocatoare cu care a patinat pe melodia Madonnei

Cei doi au dansat pentru a o ajuta pe mama lui Grațiano Dinu.

Am fost în America, la un moment dat un șofer m-a lovit cu mașina. Am fost 7 zile în comă, după accidentul acesta mi s-a dezvoltat instinctul de a ajuta oamenii.", a declarat Grațiano Dinu. 

,,Noi luptăm pentru mama lui Grațiano, datorită ei există patinaj artistic în Galați”, a declarat Sore.

Sore a dat viața personajului Elsa, atât de îndrăgit de copii, iar partenerul ei Grațiano a jucat și el un rol din basmul animat.

Care a fost recția juriului

Deși artista și partenerul ei s-au mișcat frumos pe gheață, Sore a suferit o căzătură pentru care au fost depunctați de Mihai Petre.

Elsa a fost cu siguranță, a fost un dans cursiv, ușor ca un fulg. Eu nu merg numai pe direcția aia. Am văzut căzătura și o voi depuncta. Nu pot să trec cu vederea”, conchis Mihai Petre care le-a oferit nota 7,5.

 Elwira Petre pe de altă parte a fost mai darnică și vizibil emoționată de dansul lui Sore și al lui Grațiano. Soția lui Mihai Petre a pus accent pe impresia artistică și a oferit cuplului nota 9. 

„Doamne, Sore, radiai, ai fost superbă. Ai căzut, dar te vor depuncta. Nu e treaba mea. Ce vreau să înțeleagă publicul, ei știe să se apere pe dans. Ati apărat superb. Ai intrat în personaj. A fost superb momentul”, a menționat Elwira Petre care le-a oferit nota 9.

Cornel Gheorghe s-a legat de tehnica cuplului, care nu a fost tocmai excelentă, motiv pentru care le-a oferit lui Sore și lui Grațiano, nota 7,5. Cu toate acestea, antrenorul i-a felicitat pentru evoluția lor în concurs.

Sore, te-ai ridicat foarte repede și ai intrat în program. Din păcate, ai căzut și depunctăm. Foarte bună provocarea juriului, cu final. Te felicit. Se vede că chiar dacă ai căzut stăpânești mai bine patinele

Antrenoarea Simona Pungă le-a lăudat eforturile și a oferit cuplului Sore și Grațiano nota 9. 

Asta numesc eu un program muncit. Sore, ți-ai dat silința să iasă programul perfect. Ai muncit la acea ridicare. Amândoi ați dus acest program în echipă. Aveți conexiuni. Porogramul are dificultate”, a spus Simona Pungă care le-a oferit nota 9.

Ruby a schimbat partenerul la Dancing on Ice

Jean Gavril și Ana, Carmen Grebenișan și Lilian, Oase și Andreea, Cosmin Natanticu și Maria, Sore și Grațiano, dar și Ruby și Zsolt sunt concurenții care au rămas în cursă pentru premiul cel mare la ,,Vis în doi - Dancing on Ice".

Citește și Ruby și-a schimbat partenerul la Dancing on Ice! Cine i-a venit în ajutor artistei

Presiunea competiției și intensitatea antrenamentelor și-au spus numele în cuplul Ruby, Zsolt. Cântăreața și partenerul ei au avut mai multe conflicte în timpul repetițiilor, motiv pentru care Ruby a evoluat alături de un alt partener în ediția de 2 aprilie de la ,,Dancin on Ice". 

Ruby a evoluat pe gheață cu Nicola, un patinator din baletul emisiunii, iar amândoi au interpretat povestea lui Alladin.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
1 florin piersic png png
image
image
image
image
image
image
banner Rebeca Rizea png
image png
netflix pixabay jpg
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
image
actualitate.net
image
actualitate.net