EXCLUSIV Mihai Petre: «Orice declarație a Elwirei mă emoționează» Cât de mult se văd, de fapt, cei doi în timpul zilei

Ultima actualizare:

Toată lumea îl știe pe Mihai Petre (41 de ani) de la show-urile de dans și din telenovele, iar de anul trecut și de la "Asia Express". Iată că în 2022 coregraful a mai bifat o experiență, și anume "Dancing on ice: Vis în doi", unde este jurat alături de soția sa. Click! a stat de vorbă cu juratul dansator, care și-a sărbătorit recent ziua de naștere.

Mihai Petre, jurat la Dancing on Ice
Mihai Petre, jurat la Dancing on Ice

Iată ce ne-a povestit în exclusivitate vedeta Antenei 1.

  • Click!: În primul rând, La mulți ani! Cum ai sărbătorit și cu cine?

Mihai Petre: Mulțumesc frumos! Anul ăsta, pentru că și vremea a fost de partea mea, am făcut un cocktail party cu prietenii apropiați, care mă bucur să spun că sunt în jur de 30. Proiectele din care am făcut și fac parte au născut mereu și prietenii, ceea ce este un lucru extraordinar, așa că nu puteau lipsi Emi și Cuza, Natanticu și Lizzie, Ștefan Bănică, Simona Pungă, colega mea de juriu, Pavel Bartoș, Irina și Răzvan Fodor, Adela și Radu Vâlcan, copiii de la academia mea de dans, Mona Segall și echipa și prietenii mei vechi de-o viață.

  • Ce ți-ai dorit de ziua ta?

Ce îmi doresc de fiecare dată: liniște și sănătate! Și, mai nou, și pace!

  • După Asia Express, ai un nou proiect alături de soția ta, Elwira. "Dancing on ice: Vis în doi" este pe inima ta?

E un proiect grandios, un show total din toate punctele de vedere, din care mă bucur foarte mult că fac parte. La nivel vizual cred că este de departe cel mai spectaculos show TV din România. Chiar cei de la iTV, deținătorii formatului, au declarat că România este țara în care emisiunea arată cel mai bine.

  • De fapt, voi aveți numai proiecte împreună. Aveți momente din zi când nu va vedeți?

Veți fi surprinși, dar ne vedem chiar rar. Dimineața, înainte să plecăm la treabă, și seara, înainte de culcare. "Dancing on ice – Vis în doi" chiar e un prilej de a sta mai mult împreună. Fiecare dintre noi are cursuri pe tot parcursul zilei, iar dacă nu sunt cursuri, sunt alte lucruri de rezolvat separat.

  • Tu și soția ta știți să patinați? Vă mișcați bine pe gheață?

Punctul nostru forțe rămâne solul (zâmbește). Ne-am urcat amândoi și pe patine și știm cât este de greu și de solicitant pentru concurenți. Mi se pare că au muncit enorm și îi respect pe fiecare în parte pentru asta. Pentru cei care au pus pentru prima oară patinele în picioare, odată cu începerea acestui proiect, este o adevărată performanță ceea ce au ajuns să facă.

  • Care dintre echipele concurente îți place cel mai mult?

Îi admir pe fiecare pentru ce au reușit să facă, pentru munca de sute de ore care stă în spatele numerelor de acum, pentru devotamentul pe care l-au arătat față de această provocare. La masa juriului vorbim despre elementele de dans pe care le execută în timpul concursului, care sunt mai mult sau mai puțîn corecte și pe care le notez ca atare, dar de respectul meu se bucură fiecare concurent și sportiv din acest show.

  • Te vom vedea jurat și la iUmor. Cât de bine stai la capitolul umor?

Eu zic să vă uitați la iUmor și o să descoperiți chiar voi. De ce să vă stric surpriza?!

  • Te știai cu jurații?

A fost prima oară când m-am văzut cu Cheloo și Mihai Bendeac, cu Delia mă știu de niște ani de zile. Am și jurizat-o la un moment dat.

  • Tu și Elwira ați mai participa la un reality show?

Asia Express a fost experiența vieții noastre, nu cred că ceva mai poate egala tot ce am trăit acolo. A fost mult prea intens!

  • Împreună cu soția ta ați oferit cel mai viral moment de la "Asia Express", când Elwira a scris acea scrisoare care a înmuiat multe inimi. Cum ți s-a părut pe moment declarația ei?

Noi știm foarte bine ce simțim unul pentru celălalt și cât de puternică este legătura dintre noi. E la fel de adevărat că orice declarație a Elwirei mă emoționează, iar Asia Express este show-ul care scoate la iveală cele mai intense trăiri, te face să te redescoperi pe ține și pe cel de lângă ține, dă un plus de valoare unor legături deja existente.

  • Cum v-ați cunoscut voi doi?

Povestea asta cred că e deja cunoscută publicului, am fost prima oară parteneri de dans. Și, nu, nu a fost dragoste la prima vedere, ci din contră. Nu ne înțelegeam prea bine la început! Am ajuns însă să ne descoperim și așa am ajuns unde suntem azi, 20 și ceva de ani mai târziu.

  • Ce părere au fetele voastre de noul show? Ele patinează?

Catinca este cu noi în fiecare sâmbătă seară, pe patine, evident. Copiii au capacitatea de învăța mult mai repede orice sport, așa că nu e de mirare că face deja cumpăna pe gheață…E de mirare pentru unii concurenți, care știu cât de greu au ajuns la performanța asta.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

image
image
image
image
image
image
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
unnamed 11 jpg
banner smiley png
image
actualitate.net
image
actualitate.net