Sezonul doi al serialului „Bridgerton", disponibil pe Netflix. Mihai Petre și Elwira, dans superb în clipul de promovare!

Vești bune pentru cei care au fost fascinați de serialul Bridgerton. Al doilea sezon al serialului este disponibil pe platforma Neflix din data de 25 martie. Modalitatea prin care cei de la Netflix România au anunțat introducerea peliculei pe canal a fost una cu totul specială!

Elwira și Mihai Petre, dans spectaculos în clipul de promovare
Elwira și Mihai Petre, dans spectaculos în clipul de promovare

„Bridgerton" revine pe Netflix din data de 25 martie. Serialul urmărește controversata poveste de iubire dintre Daphne Bridgerton și Simon Basset, în societatea londoneză. Povestea o are în vedere pe Daphne Bridgerton, fiica cea mare a puternicei familii Bridgerton, în timp ce își face debutul în înalta societate din din Regency London. Aceasta spera să calce pe urmele părintelui ei și să găsească un partener de viață mânată de dragostea adevărată, nu de alianțe favorabile familiei.

Primul sezon al serialului a avut un succes formidabil la nivel mondial 

Amplasată pe fundalul Londrei din epoca Regency, povestea urmărește aventurile fraților Bridgerton și provocările pe care trebuie să le depășească pentru a-și găsi dragostea adevărată și a menține intactă onoarea familiei. 

Citește și: Bridgerton se întoarce pe Netflix

Primul sezon al serialului s-a bucurat de un succes formidabil la nivel mondial, fiind urmărit de peste 82 de milioane de telespectatori din întreaga lume, așadar este de așteptat ca sezonul cu numărul doi să fie la fel de bine primit de către public. 

Mihai Petre și Elwira, dans superb în clipul de promovare a serialului 

Netflix România a anunțat că sezonul al doilea este disponibil și în țara noastră. Nu oricum, ci printr-un clip de promovare complet inedit. În clipul video apar Mihai Petre și soția sa, Elwira, dansând într-o sală imensă, de gală, îmbrăcați în costumații de epocă. 

Vezi și: Cele mai spectaculoase filme ajung în aprilie pe Netflix

Rămâne de văzut dacă telespectatorii vor fi la fel de entuziasmați de modul în care producătorii serialului decid să continue aventurile fraților Bridgerton. Cea care a produs „Bridgerton"este nimeni alta decât Shonda Rhimes, cunoscută în lumea cinemtografiei pentru alte seriale de succes precum Anatomia lui Grey și Inventing Anna. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

image
image
image
image
image
image
dana budeanu jpg
juriul tcdu webp
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
Cântăreața își sărbătorește partenerul de viață în Italia
serban pavlu umbre sezon3 foto adi marineci jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net