YouTube... and chill? Noua modificare a platformei care va pune bețe în roate lui Netflix

YouTube a anunțat că va difuza, pentru prima dată, emisiuni TV și seriale, totul gratuit, dar susținute de reclame.

youtube jpeg

O mișcare care pune compania în concurență mai directă cu numărul tot mai mare de servicii de streaming gratuite de pe piață, inclusiv Tubi, Pluto TV, The Roku Channel, IMDb TV, Xumo, Plex și Peacock de la NBCU.

Compania a declarat că va oferi, inițial, utilizatorilor săi din SUA acces la peste 4.000 de episoade TV gratuite din emisiuni de succes, inclusiv celebrele „Hell's Kitchen”, „Andromeda”, „Heartland” și altele. Planifică să adauge încă până la 100 de titluri în fiecare săptămână, inclusiv emisiuni și filme, la colecția sa de streaming gratuit.

Ce o să poți să găsești pe acest serviciu de la Google?

YouTube găzduiește deja o serie de filme gratuite, susținute de reclame, așa că lansarea de astăzi a televiziunii gratuite este mai degrabă o extindere a eforturilor existente de streaming gratuit, decât ceva complet nou pentru companie.

Citește și Cele mai bune filme de comedie de pe Netflix pentru o seară în familie

În prezent, YouTube găzduiește peste 1.500 de filme de la companii precum Disney Media & Entertainment Distribution, Warner Bros., Paramount Pictures, Lionsgate, FilmRise și altele. Luna aceasta, de exemplu, au adăugat filme noi precum Gone in Sixty SecondsRunaway Bride și Legally Blonde, printre altele.

Industria de streaming – inclusiv cea atât cu reclame, cât și pe bază de abonament – ​​tinde să graviteze spre emisiuni TV, în loc de filme. 

Noi proiecte originale care ar fi fost, probabil, filme, sau cel puțin mini-seriale, în epocile anterioare, sunt adesea lansate acum ca spectacole bingeable, la care să te uiți până te plictisești. 

Creatorilor de platforme le place și această tendință, deoarece înseamnă că utilizatorii înregistrează mai multe ore de vizionare a conținutului din serviciile lor. Talentul și banii au urmat de mult, serialele de televiziune câștigând atât atenția criticilor, cât și aclamațiile care au fost adesea acordate doar filmelor de la Hollywood, în anii trecuți, potrivit Tech Crunch.

Vezi și Zece seriale de pe Netflix pe care să le vezi într-o viață

YouTube a remarcat, de asemenea, că multe dintre emisiunile TV gratuite sunt disponibile în rezoluția 1080p - Full HD, cu sunet surround 5.1, pe dispozitivele acceptate.

Emisiunile vor deveni disponibile pentru utilizatorii din SUA începând de astăzi, prin intermediul browserului web, pe dispozitivele mobile și pe televizorul conectat prin aplicația YouTube TV. 

Nu sunt date despre o extindere globală a serviciului.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

image
image
image
image
image
image
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net