Cum poți să stai pe YouTube fără reclame. Cele mai bune alternative la Vanced

YouTube este o platformă pe care o cunoaștem și o iubim cu toții. Dar este una care nu vă oferă neapărat toate funcțiile pe care le dorim atunci când vine deja instalată pe telefoanele noastre. În ciuda plății pentru un abonament YouTube Premium, mulți dintre noi obișnuiau să folosească YouTube Vanced, pentru caracteristicile suplimentare pe care le oferea.

youtube jpeg

Datorită tuturor beneficiilor oferite de Vanced, am întocmit o listă cu cele mai bune alternative la Vanced, acum că serviciul nu mai funcționează. 

NewPipe

NewPipe este o alternativă clasică care există de mai mult timp decât Vanced. Este complet gratuită și open-source, oferind în același timp redare în fundal, opțiunea de imagine în imagine, descărcare video și multe altele. 

Este actualizat continuu cu noi funcții, iar dezvoltatorii sunt incredibil de atenți la confidențialitate. Un dezavantaj este că nu vă puteți conecta la contul dvs. YouTube în NewPipe, dar nu există reclame în cadrul acestui serviciu.

SkyTube

SkyTube este unul interesant, deoarece vine în două variante. Una este „SkyTube Extra”, care include playlisturi premium și acceptă playerul oficial YouTube, iar cealaltă este o variantă complet open-source care este publicată pe F-Droid, deși se actualizează mai lent și, evident, nu are acele caracteristici suplimentare.

LibreTube

LibreTube este o aplicație YouTube care atrage atenția oricui, deoarece este în prezent în versiune beta. Cu toate acestea, are încă câteva caracteristici cruciale care vă pot atrage să îl încercați. Unul dintre cele mai interesante lucruri despre LibreTube este că folosește Piped, astfel încât să nu vă conectați niciodată direct la serverele Google

Există un server între tine și Google, iar asta va face serviciul mai greu de urmărit. Puteți înregistra un cont pe acel server, dacă doriți, să vă abonați la canale, dar nu îți va permit să te abonezi la niciun serviciu afiliat Google.

Oricum, e important de notat că aceste alternative nu vor funcționa la nesfârșit, iar pentru suma de bani infimă pentru care YouTube Premium este disponibil, cei 25 de lei/lună merită dacă dorești să te bucuri de toate serviciile oferite de Google, fără să-ți faci griji că rămâi fără o platformă la care să te uiți.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
drapel steag romania revolutie fara stema foto sutterstock
Au furat 13 tone de masline in Spania jpg
trusa prim ajutor jpg
focveg jpg
al treilea razboi mondial profetii jpeg
Pestera Lacului Verde jpeg
ardei jpeg
magazin lidl jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net