Ruby și-a schimbat partenerul la Dancing on Ice! Cine i-a venit în ajutor artistei

#Dancing on Ice

Ruby s-a încris în competiția „Dancing on Ice” alături de Zsolt Kerekes, însă cea de-a 5-a ediție a emisiunii de la Antena 1 a venit cu o surpriză pentru telespectatori! Cântăreața nu a mai urcat pe scenă doar alături de partenerul ei, cu care se pare că a avut mai multe conflicte în timpul repetițiilor.

Ediția de sâmbătă, 2 apriliem a venit cu surprize pentru telespectatorii Dancing on Ice   Captură
Ediția de sâmbătă, 2 apriliem a venit cu surprize pentru telespectatorii Dancing on Ice Captură

Perechea formată din Ruby și Zsolt a trecut prin multe încercări în cadrul competiției „Dancing on Ice”, cei doi parteneri fiind propuși de două ori pentru duel, în vederea eliminării. Aceștia au reușit să treacă cu bine de ambele provocări, însă se pare că, într-un final, acest lucru și-a pus amprenta negativă asupra relației lor din echipă.

Ruby a patinat alături de un alt partener la Dancing on Ice

În ediția cu numărul 5 a emisiunii, Ruby nu a mai patinat doar alături de Zsolt Kerekes, după ce aceștia au avut mai multe neînțelegeri în timpul repetițiilor. Pentru a respecta regulile competiției, cei doi s-au urcat împreună pe scenă, având și câteva momente de dans, însă artista a evoluat în concurs în mod majoritar alături de un patinator străin, care a fost integrat în numărul lor.

Tema serii de gală a fost inspirată din celebrele producții Disney, iar echipei formate din Ruby și Zsolt i-a picat filmul Aladdin. Astfel, în numărul lor, Ruby a interpretat-o pe Prințesa Jasmine, Zsolt a fost Duhul, iar patinatorul străin, Nicola, a jucat rolul lui Aladdin.

Zsolt s-a și accidentat în zona spatelui, iar el i-a reproșat lui Ruby că este „epuizat și fizic și emoțional” și că nu mai vrea să repete pentru duel, deoarece nu își mai dorește să ajungă în acea postură.

Ruby și Zsolt, discuții aprinse la Dancing on Ice

A fost foarte nervos..Probabil este frustrat și pe mine. Dar el trebuie să înțeleagă că eu nu sunt patinatoare profesionistă. Fac tot posibilul să îmi iasă. (..) Ajungem mereu la duel, este foarte frustrant. Ceva nu se leagă cu noi. (..) E posibil ca el să se fi supărat și să pună acum tot eșecul ăsta pe umerii mei.”, a dezvăluit Ruby la testimoniale

Zsolt a fost nemulțumit și de notele primite în gala precedentă din partea celor 4 jurați. „Dacă nu ești bun la patinaj, intri în juriu.”, a spus el. Acesta a și lipsit două zile de la repetiții, ulterior, din cauza accidentării. Astfel, numărul a fost creat cu ajutorul lui Nicola, un patinator din baletul emisiunii.

Citește și: Ruby, detalii de culisele "Dancing on ice": "Suntem în dureri mulți"

Nu știam dacă Zsolt va putea să susțină acest moment, așa că am recurs la ajutorul unuia dintre băieții din baletul emisiunii.”, a declarat Cocuța, unul dintre coregrafii show-ului. Când a aflat aceste planuri, Zsolt a fost nemulțumit, iar în cadrul repetițiilor au apărut tensiuni și reproșuri.

Ruby și Zsolt s-au „împăcat” și au câștigat duelul

La finalul ediției din această seară, Ruby și Zsolt au fost propuși din nou pentru duel, pentru a treia oară consecutiv. De data aceasta, cântăreața a urcat pe scenă doar alături de Zsolt, iar acesta a îmbrățișat-o la final, semn că animozitățile dintre ei s-au rezolvat. Cei doi au reușit să și câștige duelul, iar Cosmin Natanticu și Maria au fost cei care au părăsit competiția, în urma deciziei juriului.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram

cub vica blochina png
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
cub irinel columbeanu  monica gabor mr pink png
Michael Klein, Facebook jpg
dani otil si razvan simion
anca turcasiu si loredana groza jpg
ceai somn jpg
7 vedete la sag awards jpg jpeg
image
image
image
image
image
image
cub mircea bravo png
dani otil si razvan simion
cub vica blochina png
7 vedete la sag awards jpg jpeg
justin beiber hailey grammy getty jpg
FotoJet jpg