Ruby scoate rând pe rând perechile din joc, la Dancing on Ice! Cine a plecat acasă în urma duelului

#Dancing on Ice

Ca în fiecare seară de gală a emisiunii „Dancing on Ice” de la Antena 1, echipele cele mai puțin votate de public sunt supuse unui duel, iar una dintre acestea este nevoită să părăsească competiția.

Ruby și Zsolt au fost propuși pentru a treia oară la duel, însă l-au câștigat și de această dată
Ruby și Zsolt au fost propuși pentru a treia oară la duel, însă l-au câștigat și de această dată

La clasamentul oferit de către membrii juriului se adaugă și voturile celor de acasă, aceștia din urmă fiind cei care au ultimul cuvânt în privința evoluției în competiție a perechilor de la Dancing on Ice. Echipele au făcut un real spectacol în cadrul ediției de sâmbătă, 2 aprilie, participanții având ca temă de concurs reinterpretarea pe gheață unor povești desprinse din basmele pentru copii.

Se pare că atmosfera desprinsă din filmele Disney i-a ajutat pe concurenți, care au primit note destul de mari în această gală. Cel mai mare punctaj a fost obținut de perechea formată din Jean Gavril și Ana, iar juratul Mihai Petre le-a spus celor doi că au avut cel mai bun moment al serii.

Ruby și Zsolt, la duel cu Cosmin Natanticu și Maria

După ce s-a strigat „Stop Vot”, în urma evoluțiilor din această seară, echipele salvate de public, într-o ordine aleatorie, au fost formate din Sore și Grațiano, Jean și Ana, Oase și Andreea și Carmen și Lilian. 

Astfel, la duel au intrat perechile cu partenerii Ruby și Zsolt, pentru a treia oară consecutiv, și Natanticu și Maria. În urma prestațiilor de la duel, juriul a decis, în unanimitate, ca în competiție să rămână echipa formată din Ruby și Zsolt.

Aceștia din urmă au scăpat de fiecare dată ca prin urechile acului, însă în ediția aceasta au avut un conflict din cauza faptului că ajung mereu la duel, iar Ruby a patinat alături de un alt partener, integrat în numărul lor din concurs.

Citește și: Ruby și-a schimbat partenerul la Dancing on Ice! Cine i-a venit în ajutor artistei

Cosmin Natanticu și Maria au părăsit competiția 

În urma duelului, perechea formată din Natanticu și Maria a părăsit competiția, în gala de sâmbătă seara. „A fost o experiență frumoasă, mi-am readus aminte cum e să concurezi. Eu m-am lăsat de patinaj acum 11 ani și acum m-am reapucat. A fost o mare provocare, a fost destul de greu, dar am reușit să ajungem până în acest moment avansat.”, a declarat Maria,

Eu maschez emoțiile cu glume, nu îmi place să mă emoționez la TV, dar acum sunt foarte emoționat. Îmi pare rău pentru partenera mea. La cum patinam eu, poate ar fi trebuit să ies mult mai devreme. Îi mulțumesc Mariei pentru răbdarea pe care a avut-o. Și sunt foarte fericit că am făcut asta, dar nu cred că o să o mai fac vreodată.”, a spus și Cosmin Natanticu. După eliminarea lor, în competiția Dancing on Ice au mai rămas doar 5 perechi.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!   

vica blochina si bianca patrichi jpg
Gabriela Cristea poza principala jpg
astrolog madalina manole jpg
Victor Piturca la DNA  Foto Inquam Photos George Calin (5) jpg
caine jpg
cub andi moisescu png
cele mai bune telefoane pana in 1 1170x644 jpeg
Imagine WhatsApp 2023 02 01 la 14 39 01 jpg
image
image
image
image
image
image
Pavel Bartos si familiab jpg
andi moisescu 1 jpg
cub andi moisescu png
vica blochina si bianca patrichi jpg
Imunitate America Express Foto Antena 1 jpg
326165787 904848454297882 5448615368117640899 n jpg