Cine sunt cele 8 cupluri de vedete care fac parte din sezonul 18 al «Te cunosc de undeva»

În curând începe sezonul 18 „Te cunosc de undeva", ce promite a fi unul de neuitat, iar participanții sunt vedete la care nimeni nu s-ar fi așteptat.

Alina Pușcaș și Pepe sunt prezentatorii celui de-al 18-lea sezon TCDU
Alina Pușcaș și Pepe sunt prezentatorii celui de-al 18-lea sezon TCDU

Connect-R & Shift, Feli & Nicolai Tand, Jo & Liviu Teodorescu, Eliza & Cosmin Natanticu, Emilian & WRS, Rona Hartner & Johny Romano, Sore & Emma de la ZU şi Emi & Cuza, sunt cei care vor face spectacol și vor avea transformări de senzație în noul sezon.

Citește și: Connect-R, gata să facă show la «Te cunosc de undeva»

Shift promite să facă spectacol 

Shift a declarat că singurul partener pe care l-ar fi dorit este Connect-R, deoarece se înțeleg și se completează perfect. Acesta consideră că experiența lui Connect-R în show-ul „Te cunosc de undeva" constituie un avantaj pentru echipa lor.

„De la noi, telespectatorii ar trebui să se aștepte la o mascaradă maximă. Este minunat faptul că pot să fac din nou echipă cu Connect-R, este singurul cu care aș fi participat în acest moment la Te cunosc de undeva! Pe lângă faptul că avem „antecedente” (n.r. participarea la Asia Express), noi suntem ca frații și ne simțim minunat împreună, iar eu am un avantaj deoarece Connect-R a mai fost concurent în emisiune și am ce învăța de la el”, a declarat Shift.

Colegul său, Connect-R, l-a completat și a spus că împreună vor fi pachetul complet, oferind atât amuzament, cât și seriozitate.

„Telespectatorii «Te cunosc de undeva!» ar trebui să se aștepte de la noi la doi nebuni, pentru că așa ne-au cunoscut ca echipă, dar bineînțeles cu multă seriozitate, mult devotament și mult drag pentru acest show. Sperăm ca publicul să se uite cu mâinile împreunate pentru noi și să se roage, la fel cum au făcut și la Asia Express, pentru că sunt echipe foarte bune și vom avea nevoie de un al treilea membru în echipă – cei de acasă!”, a spus Connect-R.

Vezi și: Connect-R a vorbit despre motivul rupturii de Alex Velea 

Nicolai Tand a trecut de la gătit, în show-ul transformărilor

Un cuplu la care nimeni nu se aștepta este format din Feli și Nicolai Tand. Pentru Nicolai este o adevărată provocare participarea la acest show, întrucât cariera lui nu se bazează pe asta, însă partenera lui îl ajută să se descurce din ce în ce mai bine.

Nicolai Tand, o persoană foarte versatilă
Nicolai Tand, o persoană foarte versatilă

„Pentru mine este o nebunie frumoasă acest proiect, pentru că nu știu să cânt foarte bine, însă mi-am propus ca la încheierea filmărilor să fac asta mai bine. Voi încerca să fiu mai relaxat, însă nu promit că voi și reuși. Începutul este mai greu, pentru că totul este nou: am de învățat strofe întregi, lucru pe care nu l-am mai făcut de la școală, apoi trebuie să intru în pielea personajului și apoi să cânt. Am mare noroc cu Feli, coechipiera mea, care mă ajută cu sfaturi şi îmi dă şi liniştea de care am nevoie pentru a mă putea concentra!”, a declarat Nicolai Tand. 

Cel de-al 18-lea sezon al show-ului va apărea curând și va fi prezentat de Alina Pușcaș și Pepe. Din juriu vor face parte Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!         

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
banner adela popescu png
adela popescu colaj instagram jpg
netflix 1 jpg
banner dorian popa png
Dragoste pe muchie de cutit 11 jpeg
ancuta pop colaj instagram jpg
Deea Maxer a povestit că ea a luat decizia de a se separa de bărbatul cu care a trăit timp de 18 ani
image
actualitate.net
image
actualitate.net