Connect-R a recunoscut motivul rupturii de Alex Velea: «Eram frustrat pe treaba asta»

Ultima actualizare:

Connect-R a dezvăluit în sfârșit motivul rupturii dintre el și Alex Velea. Artistul a vorbit despre presupusa invidie dintre ei și a clarificat ce s-a întâmplat de fapt între el și iubitul Antoniei. 

Connect-R și Alex Velea au format un duo imbatabil în 2008, când au lansat hitul ,,Dacă dragostea dispare". Cei doi artiști au cunoscut un succes de neegalat la acea vreme și părea că acest aspect se manifesta și în relația dintre ei, căci pentru o vreme au fost cei mai buni prieteni. 

Citește și Connect-R și Johny Romano, în cătușe și haine de pârnaie. Cum sună “Polițai”, cea mai nouă piesă a lor

Fanii au fost surprinși când cei doi, în loc să continue colaborarea, au luat-o pe drumuri separate, iar prietenia dintre ei s-a destrămat din cauza unor conflicte în plan profesional. 

Connect-R a oferit detalii în cadrul emisiunii lui Denise Rifai, despre culisele prieteniei cu Alex Velea și a recunoscut că l-a deranjat faptul că succesul piesei ,,Dracă dragostea dispare" era mai degrabă atribuit colegului său. 

,,Nu, nu avea cu ce să mă fure Velea. Nu are nici cea mai mică legătură. Că eu am avut o frustrare pentru faptul că lumea asocia piesa numai cu Alex Velea atunci, piesa 'Dacă dragostea dispare', da, asta este super real.

Citește și Connect-R, dependent de droguri: ”Mă dureau organele din mine!”

Așa e, eram frustrat pe treaba asta. Chiar îmi spunea un prieten: 'Băi, eu nu știu dacă mai putea să cânte cineva după voi'. Apăream noi doi pe scenă… se cam închidea la pâine, așa era atunci. E un monstru de talent Velea și cred că știți și voi asta, știe toată lumea.", a spus Connect-R, în emisiunea "40 de întrebări cu Denise Rifai".

Connect-R a continuat seria dezvăluirilor despre relația sa cu Velea și a mărturisit de ce nu își dorește să reia prietenia cu acesta. Artistul susține că îi despart o serie de aspecte, precum viziunea creativă, dar și chestiuni ce vizează viața personală. 

,,Faptul că ne-am separat e pentru că, la momentul ăla, viziunile noastre asupra carierelor noastre erau ușor diferite. Cert e că, în momentul ăsta, ne despart atât de multe lucruri, încât nu cred că mai putem avea o relație de prietenie, viziuni atât asupra meseriei pe care o avem, cât și asupra vieții în general, principiilor. Cred că suntem total diferiți.", a mai adăugat Connect-R, în emisiunea de la Kanal D.

Connect-R s-a însurat pentru a scăpa de singurătate

Connect-R este a debutat în 2008 cu piesa ,,Dacă dragostea dispare alături de Alex Velea", iar de atunci a evoluat muzical și a experimentat cu mai multe stiluri. Connnect-r a reușit să-și creeze o bază solidă de fani, care l-au susținut constant. 

Connect-R s-a căsătorit în 2013 cu Misha, pe când tânăra era deja însărcinată. Din păcate, cei doi au divorțat după doar cinci ani de mariaj, iar împreună au o fiică pe nume Maya, de a cărei educații se ocupă amândoi. 

Connnect-R a declarat în podcastul lui Mihai Morar, acum ceva vreme, că a văzut caăsătoria ca pe un element ce l-ar putea scăpa de singurătate. 

,,Căsnicia pentru mine a fost, din păcate, un alt element exterior pe care eu am considerat că o să mă împlinească. Dar, nu aia te împlinește. Un alt beneficiu pe care l-am văzut că o să mi-l aducă căsătoria a fost frica de singurătate. Nu singurătatea e urâtă, însingurarea. Eu nu sunt singur niciodată. (…) Destinul m-a mângâiat în așa fel încât să fac parte din tagma oamenilor pe care îi cunoaște toată lumea."

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
plase de umbrire solutia protejare   legume   foto alina mitran (3) jpeg
image
image
image
image
image
image
Banner Cristi Caloeanu
image png
banner karmen minune png
cub randi animat gif
delia 2  crop 1665421206 jpg
Ce familie frumoasă are Damian Drăghici
Banner Rică Răducanu
Banner Emily Burghelea
image
actualitate.net
image
actualitate.net