Connect-R și Johny Romano, în cătușe și haine de pârnaie. Cum sună “Polițai”, cea mai nouă piesă a lor

Ultima actualizare:

Sunt tineri, neliniștiți, foarte talentați și apreciați. După ce anul trecut Connect-R a început să se ocupe de soliștii talentați, dar fără posibilități, l-a descoperit pe Johny Romano, care a dat lovitură cu piesa "Na Janao". Acum cei doi au parte de încă o experiență senzațională, după ce au filmat în cătușe și în haine de pușcărie.

Connect-R și Johny Romano în cătușe și haine de pârnaie
Connect-R și Johny Romano în cătușe și haine de pârnaie

Johny Româno și Connect-R aduc în atenția fanilor lor o piesă care va atrage atenția tuturor: “Polițai”! Melodia este inspirată din realitate, iar cei doi artiști explică exact de ce au denumit-o așa!

Piesa lui Johny, din start, nu trebuie să fie comparată cu prima, pentru că nu se încadrează în același perimetru muzical! Cine face asta, e într-o mare eroare! Piesa lui Johny are un mesaj social despre infracționalitate și vorbim despre infracționalitatea în general în România, dar mai cu seamă la semenii noștri romi. Sunt chiar și niște date istorice acolo, am avut onoarea să-l avem invitat chiar și pe Gelu Duminică, care este un istoric rom și e un clip social, e o piesă socială.

Totul a plecat de la același mod de lucru în care eu am făcut instrumentalul, Johny a venit, a făcut refrenul, după care am scris strofele singuri, am făcut partea aia de final în care Johny arată profunzimea gândurilor lui și cine traduce versurile de la sfârșit, s-ar putea să fie foarte surprins de modul frumos în care gândește acest copil!”, a povestit Connect-R despre Johny Romano și “Polițai”!

Clipul lui Connect-R și Johny Romano înfățișează o parte din istoria romilor

Connect-R se ocupă atent de Johny Româao care, la rândul său, este foarte norocos că beneficiază de atenția unui artist de top. Împreună au filmat un videoclip în care toată lumea are cătușe și este urmărită de actorul Nicodim Ungureanu.

Melodia «Polițai» este o operă hip hop în colaborare cu Connect-R, de care sunt foarte mândru. Refrenul «Domn’ Polițai, probleme cu mine n-ai» provine din realitate, în sensul în care stau cât mai departe de probleme, deoarece știu unde pot duce acestea. Clipul și melodia descriu o parte din istoria romilor.

Videoclipul regizat de către Cristi Roman pictează realitatea unei perioade istorice, folosind o peliculă «crudă» (raw). Refrenul și versul reprezintă realitatea mea, lupta pentru acest respect numit egalitate și, în același timp, respect pentru cei care au făcut-o înaintea mea”, mărturisește Johny Romano, artist al casei de producție "Hood Famous".

Connect R se ocupă de puști talentați

În ultimii ani, solistul Connect-R care a lansat "Vara nu dorm" și a participat la "Asia Express", cu Shift, a racolat mai mulți tineri talentați pe care i-a lansat în muzică. A început cu cei trei puști de la Ghetto Gang, cu care a lansat câteva piese, a urmat Johny Romano și apoi Andres Chiriac, cu care Connect-R a lansat videoclipul piesei „VagaBond”. Probabil că vor mai urmă și alții.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net