Connect-R, dependent de droguri: ”Mă dureau organele din mine!”

Connect R a făcut în premieră dezvăluiri, în emsiunea lui Denise Rifai, de la Kanal D, despre dependența de droguri cu care s-a luptat timp de șase ani! Solistul, împreună cu alți șase colegi, ajunseseră să-și injecteze cocaină zilnic.

image
Connect-R a recunoscut că a consumat substanțe interzise Sursa:Instagram

Connect-R a trăit un coșmar din cauza drogurilor. Solistul a recunoscut, în premieră, în emisiunea lui Denise Rifai ,de la Kanal D că a fost dependent timp de șapte ani de cocaină, alături de colegii lui de cântări.

M-am drogat foarte mult timp. Eram total împotrivă. Am dat la un moment dat de cocaină și cocaina era așa o îmbinare a unei stări de extaz extraordinare cu faptul că suplinea lipsurile lăsate de oboseală, pentru că aveam și 9 concerte într-o săptămână. Eram foarte obosiți și când trăgeam câte o linie de cocaină, până dimineața eram forță. Ne-am dat seama că sistemul imunitar slăbește și a cam trebuit să renunțam”, a spus acesta, la Kanal D.

"Te trezeai cu palpitații de la cocaină!"

Solistul a ajuns să consume substanțe interzise din cazua stresului și a surmenajului. Efectele drogurilor asupra corpului său au fost însă devastatoare. Ajunsese chiar la performanța să nu doarmă 72 de ore în șir.

Artistul și dansatorii săi au decis să scape de acest viciu, în momentul în care au început să aibe simptome ciudate, precum palpitații și transpirații reci. Cu toții au hotărât din acel moment să pună stop viciului, care le distrugea încet-încet viețile.

Cred că din 2009 până în 2015, cam așa...o făceam la modul constant, zilnic. Efectiv ne dureau organele. Erra o transpirație și o răceală pe piept și te trezeai cu palpitații și în momentul ăla am zis, gata, nu mai exista așa ceva. N-a fost greu. Noi am făcut terapie în grup fară să merge la medic. Toți 6 am zis stop și așa s-a întâmplat”, a mai zis artistul.

Chiar dacă s-a lăsat de ani buni de droguri, Connect-R a mărturisit că tot mai fumează iarbă din când în când, dar doar în scopuri recreative.

Și acum visez să mai merg la Amsterdam să trag un joint cu marijuana. Acolo e legal”, a mai spus solistul.

stanga
dreapta
connect r mama jpg
connect r 1 jpg
connect r 2 jpg
conenect r 4 jpg
connect r mik jpg

„MI-A FOST RUȘINE CĂ ERAM ȚIGAN!”

Connect-R a vorbit și despre etnia sa rromă, de care ani de zile s-a simțit rușinat. Recent, însă, după ce a obținut succesul, artistul a ieșit public și șiâa recunoscut cu mândrie originile!

„O singură dată mi-a fost ruşine cu familia mea. Pentru că veneam de afară, unde eram făcut ţigan. Am venit acasă şi am întrebat-o pe mama mea, iar ea mi-a spus că nu sunt ţigan, că sunt român. Iar eu mă duceam afară, ca fraierul, şi spuneam că nu sunt ţigan, că am vorbit cu mama.

După care am crescut şi am realizat, da, sunt ţigan, dar tot mic eram şi nu realizam adevărul la nivel profund, că nu e nicio problemă în a fi ţigan.

Într-adevăr, mi-a fost ruşine. Simţeam repulsie faţă de toată treaba asta, ţin minte că, la un moment dat, am luat o perie de sârmă şi mă frecam, să văd dacă iese treaba asta, să acopăr, să nu observe lumea că sunt ţigan”, a mai spus artistul, în emisiunea „40 de intrebări cu Denise Rifai”.

Ștefan Relu Mihalache, alias Connect-R, are 39 de ani și s-a născut în București, într-o familie de etnie rromă. Cântărețul s-a luptat în copilărie din greu cu sărăcia și cu lipsurile. De abia în 2010, a reușit să-i cumpere mamei sale un apartament din banii lui. Atunci a fost momentul în care a realizat că a scăpat pentru totdeauna de sărăcie.

dani otil gabriela prisacariu
romanca rechin 1 png
Romaniţa Iovan şi Iulian Gogan jpeg
FotoJet jpg
andreea banica
printul harry profimedia 0685156749 jpg
Andreea, Cristi Balan
romanca rechin 2 png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
oana roman marius elisei
keith richards ozzy osbourne jpg
delia vacanta alpi4 png
Romaniţa Iovan şi Iulian Gogan jpeg
andreea banica
dani otil gabriela prisacariu