Connect-R și gândurile depresive: «Nu singurătatea e urâtă, ci însingurarea»

Ultima actualizare:

De la lună la lună, cu fiecare lansare Connect-R își surprinde fanii și mai tare iar acum o va face de două ori. Și asta pentru că noua sa piesă e altceva iar la acesta a filmat și un videoclip pe măsura creației sale muzicale. Piesă "Shhh..." este "prima lui piesă terapeutică".

Connect-R
Connect-R

Surpriza muzicală din această săptămână vine de la Connect-R care împreună cu Hood Famous și Sprint music a lansat videoclipul piesei "Shhh...", altceva decât ce a scos solistul până acum. Muzica, textul și orchestrația sunt făcute de Ștefan Mihalache, alias Connect R, iar videoclipul a fost regizat de Cristi Român Films și produs de Kutarescu Production.

Trebuie să vă spunem, dacă nu  ați apucat să vedeți clipul până acum, că sunt multe elemente extraordinare în filmări, precum efecte 3D, că Mihai Drăgnescu a fost Drone Operator și în videoclip apare și actrița Andreea Roman alături de solist.

(Citește și: Ce a pierdut Connect-R! Misha a pus pe jar internetul cu formele ei)

Shhh... este prima piesă terapeutică, inclusiv pentru mine. Este singura piesă de la mine pe care o ascult obsesiv de când am făcut-o, pentru că efectiv îmi dă o stare de bine. Cred că va aduce mult bine oamenilor. Pentru că de foarte multă vreme nu mai reușim să ne găsim liniștea și cred că piesă asta face. Este un propulsor pentru pace, liniște.

De obicei, oamenii sunt într-un personaj de când se trezesc până când adorm, și atunci au gânduri. Cred că asta din cauza faptului că ne concentrăm foarte mult pe <a avea> sau pe <a deveni> și mai puțin pe <a fi>.

Iar piesă "Shhh..." este despre <a fi> și atât. Despre <a fi> fără să tragi nicio concluzie, fără să tragi nicio părere și doar <să fi>. De multe ori oamenii ne lipsesc de noi, nu ne dau voie să fim noi. Uneori cred că nu singurătatea e urâtă, ci însingurarea e urâtă. Iar "Shhh..." vorbește despre indentificare, despre momentul în care poți să fii cu adevărat, adică momentul în care ești în pace, în liniște totală. Despre asta este "Shhh..." Este un fel de lasă-mă să fiu și atât.", a povestit Connect-R.

Cine e Connect R?

Ștefan Mihalache s-a născut în Voluntari pe 9 iunie 1982 iar anul acesta împlinește 40 de ani. Connect-R debutează în hip-hopul românesc în 1997, prin fondarea trupei Giganzii. Prima apariție discografică este piesA "Observ", de pe compilația Real Hip-Hop. În 1998 apare a doua parte a aceleiași compilații care conține o piesă solo "Operația pe suflet deschis" semnată Connect-R.

Piesa a avut un videoclip la MCM România, filmat cu ocazia lansării acestui post. Connect-R este cunoscut ca parte a trupei Racla dar și datorită numeroaselor colaborări pe care le-a avut cu nume importante din muzică românească precum Simona Nae, Arsenium, Loredana și Alex Velea.

În 2000 Connect-R colaborează cu trupa R.A.C.L.A pe albumele Plus Infinit și Pătratul Roșu, apoi este cooptat de Rîmaru pentru a face parte din formula în care a fost înregistrat albumul DEXteritate. În 2007 Connect-R a hotărât să revină cu un nou album. Artistul a lucrat la acest album doi ani și toate piesele păstrează feeling-ul R&B de care acesta se simte foarte apropiat.

Albumul conține 11 piese, o parte dintre acestea fiind în colaborare cu Alex, Smiley, Matteo și Don Baxter. Primul single de pe album "Dacă dragostea dispare" este o continuare a hitului pe care Connect-R l-a lansat cu Alex, "Dragoste la prima vedere" al doilea single de pe albumul YAMASHA. Acțiunea se desfășoară într-o închisoare, iar printre deținuții cu cătușe la mâini ii putem descoperii pe Alex și Connect-R.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
image
actualitate.net
image
actualitate.net