Ce a pierdut Connect-R! Misha a pus pe jar internetul cu formele ei

Probabil că atunci când a semnat cererea de divorț, Connect-R nu a fost conștient de ce lasă din mână! Fosta lui soție a pus pe jar internetul cu formele ei. Misha apare pe Instagram în cei mai mici bikini și cu un sutien super decoltat.

Misha, o apariție exotică în vacanță. Foto: Instagram
Misha, o apariție exotică în vacanță. Foto: Instagram

Încă mai locuiesc împreună și încă își mai petrec vacanțele împreună, iar cel mai recent s-au întors dintr-o escapadă exotică petrecută în Maldive, pentru care artistul a plătit în jur de 15.000 de euro. Și nu a făcut barter ca alții! Celebrul rapper a plătit bani grei ca să-și răsfețe prințesele: fosta soție și fiica. Ce-i drept, Connect-R face aceste eforturi pentru că este un părinte extrem de responsabil, dar și un bărbat educat, care pe de o parte își respectă fosta parteneră, dar nici nu poate să o lase așa ușor.

Misha este o femeie superbă, fără prea multe retușuri. Blondă, ochi albaștri și un corp de zeiță, pe care fanii l-au putut admira recent pe rețelele sale de socializare. A incitat audiența cu o poză super sexy, în costum de baie roz pudrat. O pereche de bikini minusculi și un sutien foarte decoltat. Fund bombat, sâni tunați și o talie pe care o cuprinzi în palme, așa se prezintă fosta doamnă alui Connect-R. 

Misha arată spectaculos în costum de baie
Misha arată spectaculos în costum de baie

Are 55 de kilograme, iar în sarcină a cântărit aproape 80 de kilograme. „Am luat în sarcină 26 de kg și am dat jos in 2 luni doar… 14. Mi-aș dori să-mi arătați și mie persoana care a slăbit în 2 luni 26 de kg și care mai și alăptează!”, a scris Misha pe un site de socializare la vremea respectivă. 

Misha nu face eforturi să arate așa

Nu face mari eforturi pentru silueta ei. "Nu am niciun secret pentru silueta mea, încerc să fiu atentă la ce mănânc, mai am perioade când mai scap din vedere treaba asta și mai pun un kilogram-două dar cam atât, însă le dau jos destul de rapid. Nu fac nimic deosebit! De exemplu, acum țin o dietă, dar nu sunt foarte strictă. Dacă am o zi în care mi-e foarte tare poftă de ceva, mănânc, dar foarte puțin. La sală nu am mai mers de vreo lună și jumătate, deoarece am avut programul foarte încărcat, a fost și Maya în vacanță, mi-a fost puțin mai greu pentru că trebuie s-o iau cu mine. Mai fac acasă zumba cu Maya, iar sala o voi relua când începe ea grădinița. Acum am 55 de kilograme și aș vrea să ajung la 49-50!”, spunea  Misha în urmă cu câțiva ani pentru Perfecte.ro.  

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!  

image
image
image
image
image
image
image png
banner zurli png
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
image
actualitate.net
image
actualitate.net