Connect-R, adevăruri dureroase neștiute de nimeni: «Eram obsedat de mine». Ce s-a schimbat în viața lui


    Connect-R, dezvăluiri sincere despre trăirile luifoto: Facebook
Connect-R, dezvăluiri sincere despre trăirile luifoto: Facebook

De multe ori, artiștii sunt invidiați pentru banii pe care îi strâng și pentru celebritate, dar nu puțini sunt cei care se confruntă cu frământări interioare, cu depresii și cu întrebări care nu își găsesc răspuns. Connect-R a ales să facă niște dezvăluiri pline de sinceritate despre ce i-a acaparat mintea, despre nevoia de a fi pe placul celor din jur, dar și despre ce a făcut pentru a se regăsi.

"Tu cine ești? M-am întrebat de multe ori: "ești artistul sau ești omul?". Și am găsit un răspuns care să mulțumească pe toată lumea. Sunt și artistul dar și omul, doar că mi-am dat seama că, dacă continui să mă identific prea mult cu artistul, risc sa fiu dezamăgit. Când tineretea va trece, când cariera va apune, ce voi face? Voi îngropa jumătate din mine? Și atunci am zis: "nu dom'le, eu sunt Omul!"Dar în viziunea mea omul era = Eu insurat, Eu tată, Eu cel ce a reușit în viață, Eu cel ce am adunat bani, respect, recunoștință. Păi și dacă divorțezi, ce o să zică lumea?!? Și când va crește cea mică, eu nu voi mai fi tată și dacă pierd toți banii pe care i-am strâns? Implicit nu mă mai învârt în cercurile înalte ale societății. Dacă ajung înapoi la munca de jos, ce va spune lumea? Că nu mai sunt om? Nu nu, nu e bine!!! Panică, teamă, anxietate, toate peste mine! De ce? Pentru că mă identificam prea mult cu ce cred ceilalți, cum eram văzut de ceilalți. Practic, eram obsedat de mine", și-a început artistul dezvăluirile care i-au luat pe mulți prin surprindere.

Connect-R: "Eu sunt ceea ce dau, nu ceea ce iau"

Până într-o zi, când s-a întâmplat o minune. Ca o serendipitate, nimic programat! O zi în care, începând cu prima oră a dimineții și terminând cu ultima a serii, am fost în slujba celorlați: de la copil, soră, mama copilului, (fosta soție), tată, prieteni și terminând cu un fan, care mi-a cerut sfatul într-o problemă de ale lui. Seara, înainte de somn, mi-am dat seama că ziua trecuse fara nici un stres, pentru că nu mă mai gândisem la mine, ci doar la ceilalți.

N-am mai fost nici Artistul și nici omul, ci doar servitorul. Următoarea zi a fost una de exceptie, Universul întorcându-mi toate serviciile!Evident, mulți dintre voi veți spune: "păi dacă stau să îi ajut pe ceilalți, când mai am timp de mine?", iar răspunsul e simplu: Ai încredere în Univers, îți va da timp și ocazii să devii cea mai bună versiune a ta! Ai încredere în El, așa cum ai avut timp de 9 luni în burta mamei tale! Poți pierde cariera, poți pierde ce ai adunat, poți pierde statutul social, dar un singur lucru nu-ți poate fi luat, și anume: "Ceea ce poți fi pentru și în slujba celuilalt", iar asta n-are treabă nici cu felul în care te îmbraci, nici cine ești sau cum ești văzut în societate, nici cu câți bani ai, ci doar cu o inimă care nu a fost câștigată, ci primită gratis din partea Universului! Deci, ce ați primit în dar, în dar să dați, și Cerul vă va umple din nou!!! Eu sunt ceea ce dau, nu ceea ce iau!!!

"Dacă lumea vă urăşte, ştiţi că pe Mine M-a urât înaintea voastră! Dacă aţi fi din lume, lumea ar iubi ce este al ei. Dar lumea vă urăşte pentru că voi nu sunteţi din lume, ci Eu v-am ales din lume!! : Ioan 15 -----“dar, când mi‑e teamă, mă voi încrede în Tine.” ‭‭Psalmii‬ ‭56:3‬ ‭NTR",șia-încheiat Connect-R mesajul care i-a emoționat pe mulți.

Connect-R și Maya, fiica lui
Connect-R și Maya, fiica lui
gabi badalau, alaturi de parintii sai jpg
Mama lui Theo Rose și Teo Trandafir jpg
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
Matilda Pascal Cojocărița și Nicolae Ceaușescu jpg
rebeca pascu jpg
horoscop zilnic gemeni jpeg
cub razvan ciobanu png
cub andreea antonescu png
Antony Blinken
agnelli andrea epa efe h 55456952 jpeg
image
image
image
image
radu valcan jpg
cub razvan ciobanu png
cub theo rose anghel damian png
Mama lui Theo Rose și Teo Trandafir jpg
Matilda Pascal Cojocărița și Nicolae Ceaușescu jpg
vladuta lupau jpg