Connect-R, în vacanță cu fosta nevastă și cu fiica lor. Artistul se rupe în figuri pe plaja exotică din Maldive

Ultima actualizare:

Divorțați, dar împreună! Misha și Connect-R nu pot rezista despărțiți. Au plecat într-o vacanță exotică în Maldive, însă nu siguri, ci împreună cu fiica lor, Maya, ca o familie adevărată!

Connect-R și Misha se distrează în Maldicve cu fiica lor
Connect-R și Misha se distrează în Maldicve cu fiica lor

Connect-R și Misha s-au despărțit în urmă cu aproape cinci ani, însă se înțeleg mai bine decât pe vremea când erau soț și soție. În 2019 au fost împreună cu fiica lor într-o vacanță în Zanzibar, în 2021 au fost la Disneyland în Paris, apoi la munte în Poiana Brașov. Cine i-a văzut împreună, nu a știut că sunt divorțați.

Iată că anul acesta a debutat pentru ei cu o vacanță departe de casă. Mai precis, Misha și Connect-R, împreună cu micuța Maya au plecat în Maldive. Nu își postează imagini cu ei  doi, ci doar separat, și cu Maya, așa le-a fost înțelegerea, dar se vede cu ochiul liber că sunt împreună. În timp ce blondina își bronzează formele sexy pe plajele cu nisip fin și apă turcoaz, Connect-R dansează pe ritmuri regge, în ghete sport, tricou și bermude colorate. Nu se poate rupe de muzică nici măcar în vacanță, și "rupe" tik-tok-ul  și Instagram-ul.

Când a divorțat Comnect-R?

La finele anului 2017, artistul recunoştea pentru prima dată că mariajul lui s-a zguduit din temelii şi că a fost la un pas de divorţ. Adevărul era că el şi Misha erau deja separaţi, iar pe data de 14 august, 2018, a venit şi confirmarea oficială. Anunţul a fost făcut de Connect-R pe contului lui de Instagram

„Nu obișnuiesc să împărtășesc lucruri atât de intime cu nimeni, dar nici să găsesc minciuni tot timpul nu pot. Sunt aproape doi ani de la divorţ, doi ani de când am hotărât să rămânem prietenii și părinții copilului nostru! Viață merge mai departe pentru fiecare dintre noi ! Atât am avut de spus ! Rog pe toată lumea inclusiv presa să nu ne pună întrebări, mulțumim anticipat.", a notat cântăreţul, în urmă cu aproape patru ani. 

La un moment dat, cântăreţul a spus că despre el că nu este un soţ bun şi îi recunoştea meritele Mishei în creşterea şi educaţia copilului. Atunci, toată lumea s-a gândit că artistul îi face o declaraţie emoţionantă de dragoste soţiei. În fapt, el se recunoştea învins şi îşi asuma vina pentru separare.  Connect-R şi Misha s-au căsătorit religios la 21 septemebrie 2014, fiind cununaţi de Pepe şi soţia lui Raluca.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
liviu varciu si carmina 2 1 e1667375388174 webp
banner raluca moianu png
banner Sanziana Buruiana  png
image
actualitate.net
image
actualitate.net