Pepe și Yasmine s-au căsătorit! au făcut nunta în secret: „Sunt fericiți”

#Exclusiv Click!

Pepe s-a căsătorit cu Yasmine Ody, femeia care în urmă cu doar o lună l-a făcut tată de băiat. Cei doi au fost foarte discreți și au ales să păstreze informația departe de ochii și urechile presei, evenimentul fiind unul restrâns, la care au participat numai rudele și apropiații. Click! are toate detaliile despre marele eveniment.

Pepe s-a căsătorit!
Pepe s-a căsătorit!

Ionuț Pascu, alias Pepe, împlinește 43 de ani astăzi, pe data de 20 iulie, însă această zi este cu atât mai specială cu cât s-a aflat că s-a căsătorit cu aleasa inimii sale. Yasmine Ody, acum Pascu, este cea care, indirect, a făcut anunțul despre schimbările care au avut loc în viața ei și a partenerului, căci și-a schimbat numele pe rețelele de socializare și a trecut la numele soțului.

S-ar putea să te intereseze: Cine este soția lui Pepe, mama celui de-al treilea copil al cântărețului, care a defilat pentru Alexandru Ciucu și Cătălin Botezatu

Sunt împreună de doi ani și iată că deja au mai multe reușite în viața de cuplu, cea mai mare fiind fiul lor, care a venit pe lume pe data de 7 iunie 2022. Dacă în perioada sărbătorilor mai toți românii sunt stresați cu pregătirile, iată că Paștele acesta a fost unul diferit pentru Pepe. Înainte de sărbătorile pascale, el și Yasmine au spus cel mai hotărât „DA” în fața ofițerului de la starea civilă.

Giani, fratele lui Pepe, dezvăluiri despre nunta neașteptată a lui Pepe cu Yasmine

În exclusivitate pentru cititorii noștri am aflat de la fratele artistului, Giani, că nunta s-a desfășurat în luna aprilie, într-un cadru intim, cu foarte puține persoane, majoritatea fiind parte din familie. Atât Pepe, cât și Yasmine, și-au dorit să țină totul ascuns, pentru a se bucura în tihnă de schimbările majore care s-au produs în viața lor.

Uite ce ți-am mai pregătit:  Pepe, surpriză emoționantă din partea fetițelor și a iubitei! Artistul a împlinit 43 de ani VIDEO

„Pepe și Yasmine s-au căsătorit în aprilie, ei nu vor să facă tam-tam pe tema asta, nimeni din familie nu dorește să iasă în față cu nimic. Pepe e artist, el e mai liniștit dacă nu face declarații despre viața personală. Este foarte bine așa, chiar nu are nevoie să spună lucruri pentru a se scrie despre el. Evenimentul a avut loc în familie, am fost doar apropiații. Sunt de ceva timp căsătoriți, s-a aflat acum, dar ei sunt de ceva timp. Cei care doresc să apară le doresc mult succes, să fie exact cum își doresc, familia noastră e mai liniștită așa”, a declarat Gianni Pascu, în exclusivitate pentru Click!.

Pepe se află deja la a treia căsătorie

Ionuț Pascu nu se află la prima căsnicie, ci la a treia. În trecut, el s-a iubit cu năbădăi cu „Querida”, de care a divorțat în anul 2011. Despărțirea dintre Oana Zăvoranu și fostul său soț a fost una cu scandal, cei doi lansând numeroase acuzații după ce și-au spus „Adio!”. Apoi, Pepe și-a găsit liniștea în brațele Ralucăi Pastramă, cu care s-a iubit vreme de opt ani și alături de care are două fetițe, Rosa Alexandra și Maria.

Nu rata nici: Cum au reacționat fetițele lui Pepe când și-au cunoscut frățiorul! Poze de pus în ramă

Pepe și actuala sa soție, Yasmina, s-au cunoscut în urmă cu mai bine de cinci ani, pe platourile de filmare. Ea făcea parte din echipa artistului și se ocupa de machiajul acestuia.

Mai mult, la momentul respectiv, el a postat și o imagine cu proaspăta mămică, în dreptul căreia i-a mulțumit pentru felul în care arată datorită ei, la fiecare videoclip. Iată că Universul avea alte planuri pentru ei și că acum relația lor nu mai este una profesională ci sunt... soț și soție!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

cub camelia șucu (1) png
cub lia bugnar theo rose png
cub ioana nastase png
Actrița Kirstie Alley și John Travolta
serial wednesday jpg
zodia care nu a primit nimic de mos nicolae jpg
cub Kirstie Alley
ispite masculine insula iubirii sezonul 6 jpg
image
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Actrița Kirstie Alley și John Travolta
profimedia 0742415693 jpg
FotoJet jpg
Kanye West
Kirstie Alley jpg
Dorel Las Fierbinti nunta Mihai Rait Dragomir Ana Maria Mihai Bobonete (2) jpeg