Raluca, fosta soție a lui Pepe, s-a căsătorit în secret! Cum a dat-o Gabi Firea de gol

Raluca Pastramă, fostă Pascu, a schimbat din nou numele de familie! Fosta soție a lui Pepe s-a căsătorit în secret cu partenerul ei, Ibrahim, alături de care urmează să devină și mămică pentru a treia oară! 

Raluca Pastramă a publicat în acest weekend mai multe imagini din timpul unui eveniment, însă nimeni nu a bănuit că a fost vorba chiar de propria nuntă!

Vezi AICI mai multe imagini din timpul ceremoniei!

Raluca Pastramă s-a căsătorit cu partenerul ei, Ibrahim

Fosta soție a lui Pepe nu a oferit niciun detaliu pe rețelele de socializare, publicând doar mai multe fotografii în care apare într-o rochie lejeră, albă ce-i drept, care îi contura frumos burtica de gravidă. 

Imaginile în care Raluca apare alături de partenerul ei, Ibrahim, dar și de cele două fetițe din mariajul cu Pepe, au fost apreciate de urmăritorii săi, însă toți au crezut că familia a participat la un eveniment, nicidecum că ceremonia a fost chiar una de nuntă.

Citește și: Primele imagini cu Raluca Pastramă gravidă în şase luni. Cum îşi camuflează burtica

Se pare că cei doi logodnici au profitat de momentele pe care le mai au în prezent, până să vină fetița lor pe lume, astfel că au decis să se cunune cât mai repede. Raluca Pastramă nu mai are mult până când va naște, sarcina ei fiind deja una avansată. Raluca și Ibrahim au decis astfel că este momentul să oficializeze relația și prin căsătorie, pășind în fața ofițerului Stării Civile, sâmbătă, 11 iunie. 

Gabriela Firea a fost cea care i-a dat de gol!

Pe rețelele de socializare ale proaspeților soți apar imagini de la marele eveniment, însă fosta soție a lui Pepe nu a dat nimic de bănuit, alegând să nu dezvăluie motivul petrecerii. Cea care a dat-o însă de gol a fost Gabriela Firea, invitată la cununie, care a publicat un mesaj care a dezvăluit tot „secretul”.

Fostul primar al Capitalei le-a urat căsnicie frumoasă celor doi, părând că are o relație de prietenie cu soțul Ralucăi, pe care îl alintă „Ibru”.

„Dragostea este zarea liberă și largă, unde sufletul poate să își întindă aripile”. Căsnicie fericită, Raluca si Ibru! Cu sănătate, prietenie, respect și iubire!”, a scris Gabriela Firea pe rețelele de socializare. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net