Apariție publică rară a fostei soții a lui Pepe. Raluca Pastramă și cele două fetițe ale ei și ale artistului au participat la un eveniment special

image
Raluca Pastramă, alături de cele două fetițe / Foto: arhivă personală

În urmă cu un an, Pepe anunța divorțul de soția sa, Raluca, veste care a luat prin surprindere pe toată lumea. La acel moment, artistul spunea că decizia îi aparține partenerei lui. De atunci, Raluca nu a mai apărut foarte des în public, dar nu a putut rata o petrecere dată la locul de joacă al vărului ei, Florin Pastramă, și al soției acestuia, Brigitte.

Oana Roman a organizat o petrecere pe cinste într-una din locațiile deținute de Brigitte Pastramă. Cu ocazia apropierii Sărbătorilor de iarnă, Moș Crăciun și-a făcut apariția la eveniment, spre bucuria copiilor care s-au strâns acolo. Au fost prezente și multe vedete cu micuții lor, printre care Daniela Gyorfi și simpatica ei fiică, Maria, dar și Raluca Pastramă, fosta soție a lui Pepe, alături de cele două fiice ale sale și ale lui Pepe, Rosa Alexandra și Maria.

Raluca s-a pozat alături de fetele ei, îmbrăcate asortat, în haine de blană, și cu coafuri identice, cu părul prins în două codițe. Fericite că au primit cadouri la magicul eveniment, Maria și Rosa și-au afișat zâmbetele inocente, însă nici Raluca nu s-a lăsat mai prejos. Și ea a purtat o haină de blană și și-a lăsat părul lung și negu liber, coafat discret. Nici urmă de încruntare pe chipul ei, ci doar un zâmbet luminos, semn că se află într-o etapă bună a vieții sale. 

image
Raluca a participat la evenimentul făcut de Brigitte și Florin Pastramă. / Foto: Click!

Și Raluca Pastramă, și Pepe și-au refăcut viața după divorț

Despre Raluca se spune că are o relație cu un tânăr arab, care ar fi și cerut-o de soție, însă nici Pepe nu o duce mai rău la capitolul amor, căci s-a afișat deseori alături de noua lui iubită, Yasmine Ody, care lucrează ca make-up artist și este cu 13 ani mai tânără decât el. Fotoreporterii Click! chiar i-au surprins pe cei doi îndrăgostiți, lunile trecute, într-o ipostază casnică, semn că lucrurile sunt destul de serioase. Cei doi s-au mutat împreună, în vila lui din Pipera, așa că și de cumpărături se ocupă tot în cuplu. 

Raluca Pastramă și Pepe au divorțat după opt ani de mariaj

image
Pepe și Raluca au avut un mariaj de opt ani. / Foto: arhivă personală

Pepe s-a căsătorit cu Raluca Pastramă în anul 2012, la doi ani după ce cântăreţul a divorţat de Oana Zăvoranu. Atunci Raluca avea vârsta de 21 de ani. Naşi le-au fost Andra şi Cătălin Măruţă, iar petrecerea a fost una de mare anvergură, cu peste 300 de invitaţi. Adrian Minune a încins atmosfera la eveniment şi a cântat cu naşa Andra, spre deliciul invitaţilor. Cei doi au împreună două fetiţe superbe, pe Maria şi mezina familiei, Rosa, de care se vor ocupa împreună. În noiembrie 2020, după opt ani de căsnicie, Pepe și Raluca anunțau separarea.

horoscop ( FOTO pixabay )
cub larisa iordache png
andreea mantea 2 JPG
7 front elvetianca pensiune jpg
proteste   profimedia 0727331327 jpg
foto 1   privire oras shutterstock 674347609 jpg
andreea esca si alexia eram
BeFunky collage (22) jpg
Neagu
livada de smochini este langa buzau jpg
image
image
image
image
cub andreea berecleanu eva zaharescu png
cub micutzu animat gif
andreea esca si alexia eram
cub larisa iordache png
BeFunky collage (22) jpg
cub laura cosoi png