Raluca Pastramă, sărut pasional cu noul iubit! Și ea, și Pepe și-au refăcut viețile după divorț

Ultima actualizare:

    Pepe și-a anunțat divorțul de Raluca Pastramă anul trecut, în noiembriefoto: arhiva personală
Pepe și-a anunțat divorțul de Raluca Pastramă anul trecut, în noiembriefoto: arhiva personală

Viața merge înainte după divorț atât pentru Pepe, cât și pentru Raluca. Cel puțin așa se vede pe rețelele sociale, unde cei doi au apărut cu noii iubiți. La nici o lună după ce Pepe s-a afișat cu Yasmine Ody, acum a venit rândul Ralucăi să apară sărutându-se cu bărbat a cărui identitate o ține încă secretă.

Au divorțat în luna februarie după 8 ani de căsnicie, dar au rămas legați pe viață de cele două fetițe minunate, pe care le au împreună. Ionuț Pascu (Pepe) și Raluca Pastramă încep să guste din libertățile de după divorț și, dacă solistul a fost primul care s-a afișat cu noua iubită, iată că nu a trecut mult timp până când a făcut-o și fosta lui soție. Raluca Pastramă a pus o poză pe Instagram, în care apare sărutându-se cu un bărbat misterios, însă ulterior bruneta a șters fotografia. Poza este însă publicată de Wowbiz.ro. Raluca a acoperit fața noului ei iubit cu o inimioară mov, lăsând însă la vedere sărutul pasional.


    Poza pe care Raluca Pastramă a șters-o de pe Instagram
Poza pe care Raluca Pastramă a șters-o de pe Instagram

Cine este noua iubită a lui Pepe

Pepe iubește din nou! Luna trecută, latin-loverul a postat pe contul său de socializare filmulețe cu noua cucerire. Este vorba despre Yasmine Ody, o brunetă sexy, în vârstă de 26 de ani, fotomodel pentru Cătălin Botezatu și make-up artist. Cei doi se cunosc de patru ani. Culmea, l-a machiat pe Pepe pentru videoclipurile lui și seamănă foarte bine cu fosta soție a artistului!


    Pepe și Yasminefoto: arhivă personală
Pepe și Yasminefoto: arhivă personală

Contactat de ziarul Click! artistul a confirmat relația. "Nu vreau sa dau momentan nicio declarație pentru că suntem foarte la început. Dacă vorbesc acum, m-aș grăbi. Nu e niciun secret și nu ascund că aș fi cu Yasmine, mai ales că am pus acele filmulețe cu noi pe Stories Instagram. Dacă aș spune vorbi acum că am o relație, și peste două luni nu vom mai fi împreună... Înțelegeți de ce nu vreau să vorbesc", a declarat Pepe pentru Click!

Citește și:

Pepe s-a afișat cu noua iubită și e foarte îndrăgostit. Cine e Yasmine Ody și cum l-a cunoscut pe solist

Pepe a făcut pace cu Raluca Pastramă. „Va fi un divorț amiabil.” Cum rămâne cu acuzația de infidelitate

image
image
image
image
image
image
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net