Primele imagini cu Raluca Pastramă gravidă în şase luni. Cum îşi camuflează burtica

Raluca Pastramă, fosta soţie a lui Pepe, mai are doar trei luni şi va naşte al treilea său copil, dar dacă o vezi, nici nu zici că e gravidă. Nu doar că nu pare a fi luat prea mult în greutate, dar Raluca a fost surprinsă, recent, pe stradă cu o ţinută care îi camufla perfect burtica.

raluca pastrama

Raluca Pastramă (30 de ani) este gravidă în şase luni. Fosta soţie a lui Pepe şi iubitul ei, un tânăr de origine arabă pe nume Ibrahim, au reuşit să ţină ascunsă sarcina în toată această perioadă şi, probabil nici nu le-a fost greu. Raluca şi tatăl copilului pe care îl va naşte au fost surprinşi, recent, de cancan.ro, în faţa casei lor, când plecau.

Bruneta ştie că îşi camufleze bine burtica de gravidă, care începe să prindă contur. Raluca a purtat o rochie animal print, largă, lungă, care a mascat perfect sarcina. Cu părul prins în coadă, fosta soţie a lui Pepe radia de fericire, dovadă că e foarte fericită că va deveni din nou mamă în doar trei luni. În plus, iubitul ei este foarte atent cu Raluca şi i-a deschis uşa maşinii, atât când au plecat de acasă, cât şi când au ajuns la gradiniţa pe care o administrează fosta doamnă Pascu.

image
Raluca Pastramă este gravidă în şase luni foto: Cancan.ro

Ce spune Raluca Pastramă despre sarcină

Raluca Pastramă a preferat să nu dea multe detalii despre sarcina ei. Contactată de echipa cancan.ro, ea s-a rezumat la a confirma că va avea un copil şi a spus că ea şi Ibrahim sunt foarte fericiţi. Ea nu a dezvăluit sexul bebeluşului.

“Sunt gravidă. Suntem foarte fericiți. Ibrahim mi-a dovedit că mă iubește, iar acest copil este rodul dragostei noastre.”, a spus Raluca Pastramă.

Raluca Pastramă şi Ibrahim sunt împreună din vara lui 2021. Tânărul de origine arabă are 27 de ani şi stă de mai mulţi ani în România, unde are mai multe afaceri.

Şi iubita lui Pepe este gravidă

Raluca şi Pepe (42 de ani) au divorţat în 2020, după opt ani de relaţie. Ei au două fetiţe împreună, Rosa Alexandra (6 ani) şi Maria (9 ani). Ca o concidenţă, şi actuala iubită a lui Pepe, Yasmine Ody, este gravidă, în cinci luni. Ea va naşte un băieţel.

Pepe a declarat, pentru Click!, că este foarte fericit şi că a vorbit deja din decembrie cu familia şi apropiaţii săi, despre sarcina lui Yasmine. Mai mult, el a subliniat că s-a bucurat că el şi iubita lui au putut ţine secretul timp de o lună şi jumătate.

„Sunt foarte mândru și fericit! Suntem foarte fericiți! Dumnezeu le așează cum știe el mai bine! Am știut și eu cu cine să împart știrea, cei din familia mea și prietenii mei apropiați știau, apoi mi-am asumat ce am vorbit cu cei din familia Pepe online, abonații mei de pe contul de youtube și de pe pepe.ro, toți cei care au participat la toate evenimentele online pe care le-am susținut pe timpul celor 2 ani de pandemie, am o întreagă familie acolo care m-au sprijinit și au susținut tot ceea ce am făcut. Lor le-am împărtășit secretul undeva prin luna decembrie, la final. Este o știre falsă că este însărcinată în 7 luni, e în 5 luni, cam așa, pe mine nu m-a întrebat nimeni detalii, așa au scris! Și chiar m-am bucurat că s-a ținut secretul și că timp de o lună și jumătate nu a răsuflat vestea în presă.”, a spus Pepe, pentru Click!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!      

transfagarasan 2819625 1920 jpg
FotoJet (4) jpg
calendar ortodox 2021 25 septembrie sfanta eufrosina gracianica jpeg
accident motilor buun jpeg
Parada militara la Phenian FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
FotoJet (4) jpg
bianca dragusanu png
cub anamaria prodan divorț png
cub zannidache png
Sylvester Stallone și Jennifer Flavin FOTO EPA-EFE
FotoJet jpg