Raluca Pastramă, fosta soție a lui Pepe, mamă pentru a treia oară! A reușit să țină ascunsă sarcina timp de șase luni

Raluca Pastramă, fosta soție a lui Pepe, a anunțat că este însărcinată și că se pregătește să devină mamă la mai puțin de două zile după ce în spațiul public a apărut informația potrivit căreia artistul așteaptă un copil alături de actuala iubită, make-up artistul Yasmine Ody.

Raluca Pastramă este însărcinată pentru a treia oară
Raluca Pastramă este însărcinată pentru a treia oară

Raluca Pastramă și Pepe au divorțat la finalul anului 2020. Cei doi au împreună două fete, pe nume Maria, în vârstă de nouă ani și Rosa Alexandra, de șase anișori. Au existat numeroase speculații despre motivul care a dus la divorțul celor doi, însă Raluca nu a oferit declarații despre cauza rupturii.

La rândul său, Pepe a preferat să păstreze discreția asupra vieții de familie. Timpul a trecut, rănile s-au vindecat, iar Pepe s-a afișat public alături de Yasmine Ody, la aproximativ jumătate de ani dela divorțul de Raluca.

Povestea lor de iubire a evoluat cu pași repezi, iar cei doi vor deveni părinți peste două luni. Pepe a confirmat vestea și s-a declarat nespus de fericit. 

Raluca Pastramă și Ibrahim s-au cunoscut anul trecut, în vară

Și Raluca a găsit liniștea alături de un alt bărbat și, la rândul ei, va deveni mamă! Fosta soție a lui Pepe a confirmat că așteaptă un copil alături de cel care formează un cuplu, însă nu a dorit să ofere informații suplimentare. Raluca formeză un cuplu cu Ibrahim, un bărbat de 27 de ani de origine arabă, iar relația lor a trecut deja la nivelul următor!

Sunt gravidă. Suntem foarte fericiți. Ibrahim mi-a dovedit că mă iubește, iar acest copil este rodul dragostei noastre. Nu am vrut să vorbesc până acum despre acest lucru pentru că nu-mi place să fiu subiect de presă”, a declarat Raluca Pastramă, conform Cancan. Se pare că Raluca este în ultimul trimestru al sarcinii și peste mai puțin de trei luni își va ține în brațe cel de-al treilea copil.

Raluca Pastramă, îndrăgostită de un tânăr de origine arabă 

Pepe și Yasemine Ody se cunoscut de mai mulți ani, din 2017, însă abia în 2021 au dat o șansă poveștii lor de iubire. Raluca Pastramă l-a cunoscut anul trecut, în vară, pe tânărul care a făcut-o să creadă din nou în poveștile cu final fericit: un bărbat de 27 de ani, de origine arabă. 

Pepe este un părinte foarte implicat și petrece mult timp alături de fiicele sale. Micuța Rosa i-a moștenit talentul în domeniul muzical și anul trecut au lansat o piesă împreună care a fost foarte bine primită de către fani. Pepe a dezvăluit că Rosa nu este deloc timidă în studioul de înregistrări! 

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!       

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
banner adela popescu png
banner laurette png
image
actualitate.net
image
actualitate.net