Brigitte și Florin Pastramă au dat o petrecere de neuitat pentru copiii vedetelor, într-un cadru de poveste

image
Brigitte Pastramă a dat o petrecere inedităFoto: Click!

Brigitte și Florin Pastramă au organizat o petrecere de neuitat pentru copii, dar și pentru părinții lor. Pentru acest evenimen, cei doi au investit peste 15.000 de euro. La petrecere au luat parte și mai multe vedete, printre care Daniela Gyorfi, Oana Roman, cea care a organizat evenimentul, și Raluca Pastramă. Proiectul soților Pastramă a fost un real succes!

Din decorul de basm au făcut parte cinci brazi de peste doi metri fiecare, un urs polar imens, o sanie cu ren, elfi, celebrul personaj Spărgătorul de nuci, scaunul lui Moș Crăciun, poleit cu foiță aur și, evident, chiar Moș Crăciun, toate de dimensiuni reale. Copiii s-au bucurat de din plin de acest eveniment și, mai ales, pentru că au putut să vorbească cu Moșu'. Au cântat colinde, au mâncat bunătăți și au primit cadouri de la Moș Crăciun! 

Brigitte și Florin Pastramă au investit 15.000 de euro

Majoritatea obiectelor de decor care au creat atmosfera magică de Crăciun au fost comandate din Anglia, iar o sanie veche de o sută de ani a fost adusă dintr-o localitate din Sibiu și a costat 1.000 de euro. În total, decorul de vis a costat nu mai puțin de 15.000 de euro.

Citește și

Ce mare și frumoasă s-a făcut fiica Danielei Gyorfi

Brigitte a declarat că speră să-și scoată investiția abia anul viitor, însă este fericită că poate aduce o bucurie atât unui copil, cât și părintelui său. Pentru o sumă cuprinsă între 200 și 400 de lei, doritorii se pot distra în universul feeric de iarnă.

"Este un proiect foarte frumos, gândit pentru părinții care vin cu copiii lor sau pentru școli. Programul este de la ora 16 până la ora 21. Vor fi serviți cu ceai și turtă dulce și se vor putea bucura de un program interactiv alături de Moș Crăciun și spiridușii lui. Părinții vin cu cadourile, scrisorile, iar Moșul se va ocupa să le ofere darurile, să citească împreună scrisoarea și să recite poezii. Chiar va fi o adevărată bucurie", a povestit Brigitte, pentru Click!. 

transfagarasan 2819625 1920 jpg
FotoJet jpg
Alec Baldwin are acum opt copii jpg
Mihailo Dianov avea o mână grav rănită atunci când a fost capturat jpg
Phoebe Lee Matthew a fost mușcată de o „văduvă falsă” jpg
Melissa Jenkins Johanson a încercat să scape de pedeapsă dând vina pe câinele ei jpg
Cea mai importantă persoană din viața mea mp4 thumbnail png
Protest fata de mobilizare in Rusia FOTO EPA EFE jpg
Incendiu la o școală din Hațeg. FOTO: ISU Hunedoara
image
image
image
image
FotoJet jpg
Alec Baldwin are acum opt copii jpg
FotoJet (4) jpg
bianca dragusanu png
cub anamaria prodan divorț png
cub zannidache png