Reacția adorabilă a fiicelor lui Pepe după ce au aflat că vor avea un frățior

Pepe traversează o etapă foarte bună a vieții sale și este foarte fericit. Artistul va deveni tatăl unui băiețel peste două luni și este nerăbdător să îl țină în brațe pe cel mai nou membru al familiei. 

Pepe alături de fiica cea mică, Rosa
Pepe alături de fiica cea mică, Rosa

Pepe și Raluca Pastramă au divorțat la finalul anului 2020, dar au rămas în relații de amiciție de dragul celor două fiice pe care le au împreună, Maria, în vârstă de nouă ani și Rosa, de doar șase anișori. După separarea de Raluca, Pepe a decis să dea o șansă relației cu make-up artistul Yasemine Ody, iar legătura lor a evoluat foarte rapid, așadar vor deveni părinți în aproximativ două luni. 

Cel care a dat vestea a fost Pepe. El le-a mulțumit fanilor pentru mesajele frumoase pe care le-a primit, dar și pentru discreția de care au dat dovadă. Deși între Pepe și Yasemine există o diferență de vârstă de 13 ani, cei doi sunt îndrăgostiți ca niște adolescenți au găsit o cale de a funcționa împreună în cel mai bun mod. 

Cum au reacționat Maria și Rosa atunci când au aflat că vor avea un frățior

Maria și Rosa o îndrăgesc pe noua iubită a tatălui lor și deja au petrecut câteva vacanțe împreună. Se pare că micuțele au fost foarte încântate de faptul că vor avea un frăților. Pepe le-a îndemnat pe Maria și Rosa să îi mângâie burtica lui Yosemine pentru că acolo este locul în care se află frățiorul pe care îl vor cunoaște curând. 

Raluca Pastramă, fosta soție a lui Pepe, este însărcinată 

Scenariu de telenovelă! Nu doar Yasemine Ody este însărcinată și urmează să nască curând, ci și fosta soție a lui Pepe, Raluca Pastramă. Vedeta a confirmat că este însărcinată pentru a treia oară. Raluca trăiește o poveste de dragoste alături de un tânăr de 27 de ani de origine arabă, însă păstreze să păstreze discreția asupra vieții de familie. 

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram! 

image
image
image
image
image
image
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image png
cub iulia vantur png
image
actualitate.net
image
actualitate.net