Raluca Pastramă este gravidă în același timp cu iubita lui Pepe! Cine este Ibrahim, noul bărbat din viața ei

Raluca Pastramă și Pepe s-au separat la finalul anului 2020, după o relație care a durat mai bine de opt ani. Anul 2022 este unul foarte important în viața fiecăruia dintre cei doi foști soți. Pepe se pregătește să devină tată pentru a treia oară, iubita lui, Yasemine Ody fiind însărcinată. În plus, Raluca Pastramă a confirmat că ea și iubitul arab, pe nume Ibrahim, așteaptă un copil.

image
Raluca Pastramă este îndrăgostită de un tânăr de origine arabă pe nume Ibrahim

Raluca Pastramă l-a cunoscut de tânărul de care s-a îndrăgostit până peste cap în vara anului trecut. Ibrahim are 27 de ani, este de origine arabă și pare cucerit de frumoasa Raluca. Ibrahim se află de mai mulți ani în România și are mai multe afaceri pe teritoriul țării noastre.

Tânărul nu ezită să își demonstreze iubirea public, iar de ziua de naștere a Rlaucăi a distribuit o imagine de cuplu și un mesaj pe măsură. Ibrahim i-a dedicat Ralucăi câteva cuvinte care cu siguranță nu au lăsat-o indiferentă. 

Singura persoană din viața mea care m-a făcut să fiu cel mai împlinit și fericit om din lumea asta. Te iubesc, Raluca mea!”, a fost urarea pe care Ibrahim i-a făcut-o Ralucăi de ziua ei de naștere. 

image

Raluca a confirmat că este însărcinată pentru a treia oară și susține că Ibrahim este un bărbat foarte atent și special, care i-a demonstrat că dragostea adevărată există. Raluca nu a dorit să anunțe detalii suplimentare despre sarcină, însă se pare că în mai puțin de trei luni își va putea ține fetița sau băiețelul în brațe. 

Raluca și Pepe au divorțat la finalul anului 2020. Cei doi sunt părinții a două fetițe, de 9 și șase ani și au rămas în relații bune de dragul lor. Pepe iubește din nou și va trăi din nou emoția venirii pe lume a unui nou copilaș, căci iubita sa tinerică, make-up artistul Yasemine Ody, este însărcinată în șapte luni!

Yasemine Ody și Pepe se cunosc de cinci ani, însă abia anul trecut au decis să acorde o șansă legăturii lor. Prietenia s-a transformat rapid într-o relație de iubire, iar artistul este nespus de fericit că familia lor se va mări curând. 

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!    

cub andreea antonescu png
Lia Bugnar
image jpeg
hororoscop jpg
dani otil gaggbriela prisacariu copy jpeg
colaj gina pistol  irina fodor png
cub cheating wife png
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Ana Maria Alessandra Păcuraru Dobra a născut jpg
laura cosoi
image jpeg
cub andreea antonescu png
image png
Lia Bugnar