Pepe, surpriză emoționantă din partea fetițelor și a iubitei! Artistul a împlinit 43 de ani VIDEO

Ultima actualizare:

Pepe a trăit de curând clipe cu adevărat emoționante, la împlinirea a celor 43 de ani. Când se aștepta cel mai puțin, artistul a primit o vizită din partea celor două fetițe pe care le are din mariajul cu Raluca Pastramă, care au „complotat” împreună cu iubita lui, Yasmine Ody, pentru punerea la cale a unei surprize cu adevărat speciale!

Pepe a împlinit 43 de ani Foto: Arhivă personală
Pepe a împlinit 43 de ani Foto: Arhivă personală

Pepe a ajuns la 43 de primăveri și este mai împlinit ca niciodată! Devenit de curând și tătic de băiețel, alături de iubita lui, Yasmine Ody, Pepe nu mai avea ce alt cadou să își mai dorească.

Vezi și: Pepe, imagini adorabile cu fiul de o lună! Artistul este un tătic mândru și fericit

„Fetele lui tata”! Pepe, surpriză din partea fiicelor lui și a iubitei!

Aniversarea lui s-a lăsat însă cu o surpriză de proporții, atunci când pe ușă au intrat fetițele lui din mariajul trecut, Rosa și Maria, cântându-i „La mulți ani!” din toată inima!

Bineînțeles, „părtașă” a fost și Yasmine, care s-a alăturat „corului”, cu băiețelul ei și al lui Pepe la piept. Vizibil emoționat, artistul a fost tot numai un zâmbet, fiind mai mult decât încântat de marea surpriză, sărutându-și tandru copiii și partenera.

Nu rata: Cum au reacționat fetițele lui Pepe când și-au cunoscut frățiorul! Poze de pus în ramă

Momentul a fost și imortalizat într-o filmare, pe care cântărețul a publicat-o pe rețelele de socializare, mândrindu-se cu toate comorile lui. De asemenea, atunci când și-a etichetat partenera în filmare, un alt detaliu surprinzător a ieșit a suprafață.

Yasmine apare pe rețelele de socializare cu numele de familie al lui Pepe!

Așa cum Click! a anunțat în urmă cu ceva timp, e posibil ca cei doi parteneri să fi făcut deja pasul cel mare, având în vedere că în prezent Yasmine apare pe Instagram cu numele „Pascu”, renunțând la „Ody”, numele ei.

Detalii aici: Pepe, gata de nuntă? Cum arată inelul de logodnă cu care a fost surprinsă Yasmine Ody!

Atunci, noi am observat o bijuterie elegantă pe degetul inelar al tinerei, semn că ar fi fost cerută în căsătorie. 

„Pascu” este numele de familie al lui Pepe, pe numele complet Pascu Ionuț Nicolae, astfel că admiratorii celor doi s-au întrebat, din nou, dacă nu cumva cei doi s-ar fi căsătorit în secret. Partenerii nu au comentat, pentru moment, pe marginea subiectului, așadar, până la „momentul adevărului” nu putem decât să așteptăm!

Cert este că Pepe pare mai fericit ca oricând, fiind un tătic și un iubit împlinit, aceasta fiind, de altfel, și prima aniversare în postura de tată de băiețel! „Iubirile mele”, a scris el în dreptul filmulețului din timpul surprizei. La rândul ei, Yasmine i-a dedicat acestuia un mesaj special: „La mulți ani, sufletul meu!”. Pepe a primit urări și din partea colegilor săi de la „Te cunosc de undeva”, care mai de care mai siropoase! Vezi galeria!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net