Cine este iubita lui Pepe, mama celui de-al treilea copil al cântărețului, care a defilat pentru Alexandru Ciucu și Cătălin Botezatu

Iubita lui Pepe, frumoasa Yasmine Ody, a dat naștere recent unui băiețel sănătos, cel de-al treilea copil al cântărețului. Bruneta este o prezență discretă si misterioasă, aspecte care stârnesc fascinația cu privire la persoana ei.

Pepe a devenit tătic a treia oară

Pepe, 42 de ani, a avut ocazia sa trăiascaădin nou fericirea de a deveni tată, căci iubita sa, Yasmine Ody, a adus pe lume primul fiu al artistului. Latino lover-ul României mai are două fiice, Rosa Alexandra și Maria, din relația cu Raluca Pascu.

Pepe a celebrat într-o manieră cu totul specială nașterea micuțului și cu această ocazie le-a dat și fanilor minunata veste.

Artistul a organizat un concert online pe data de 8 iunie, pentru a marca venirea pe lume a primului său băiat. Pepe a dedicat evenimentul muzical fiului său dar și proaspetei mămici, Yasmine Ody. Concertul nu ar fi avut același farmec și semnificație pentru tăticul Pepe, dacă nu ar fi împărtășit bucuria de a deveni tată cu bunul său prieten, Vali Vijelie.

Yasmine Ody este iubita lui Pepe

Yasmine Ody si Pepe s-au întâlnit acum 5 ani într-un context profesional, tânara fiind make-up artist pentru mai multe vedete din showbiz. Cei doi s-au afișat împreună pe rețele de socializare în 2017. Pepe a împărtășit la acel moment pe social-media o imagine în care Yasmine tocmai se pregătea să aplice puțin machiaj pe chipul artistului, astfel încât să arate cât mai bine la filmări. Pepe și-a manifestat încă de pe atunci aprecierea față de tânără, ceea ce a stârnit și mai mult curiozitatea fanilor cu privire la misterioasa Yasmine. 

Yasmine Ody … gata de interventie!!! Ea este îngerul nostru pazitor în ceea ce priveste felul în care aratam în fața camerei așa că merită din tot sufletul un mare mulțumesc !!!”, scria Pepe atunci, pe contul său de Facebook.

Ei bine, frumoasa cu origini arabe și nume exotic, și-a început cariera în showbiz ca model la una dintre cele mai bune agenții de modelling din țară. În această perioadă Yasmine Ody a reușit să impresioneze designeri precum Cătălin Botezatu și chiar Alexandru Ciucu, fostul soț al Alinei Sorescu. 

Yasmine a publicat la vremea aceea un clip inedit de la spectacolul de modă al designerului Alexandru Ciucu, ce a avut loc în 2015. 

Bruneta a defilat pe podium în creațiile lor, în cadrul mai multor show-uri din 2015.

Cariera lui Yasmine Ody ca model avut un moment special când a devenit model pentru brandul de lenjerie Victoria's Secret, în momentul în care a fost lansat la noi în țară. 

Yasmine Ody a făcut apoi cursuri de make-up acreditate și recunoscute de Ministerul Muncii în cadrul Academiei de Make-up Georgiana Codinca. Datorită talentului său și a faptului că avusese ocazia să cuno-și construiască o carieră solidă de make-up artist. 

Yasmine Ody a defilat pentru Cătălin Botezatu (2015)
Yasmine Ody a defilat pentru Cătălin Botezatu (2015)

Ce nume va purta al treilea copil al lui Pepe

Pepe, așa cum e cunoscut de către public Ionuț Pascu, a anunțat și ce nume va purta fiul său și al lui Yasmine Ody. Cântărețul este atât de mândru că, în sfârșit, este tatăl unui băiețel încât micuțul va purta numele său de scenă, adică Pepe. 

„Vine și Pepe… tare, din urmă. Îți dai seama, cum voiai să-i pun, Vasile, Marius, Gigel?! E mai modern decât Pepe, nu vezi că sunt la modă de atâția ani?! Cine ar putea să îi pună numele copilului lui ”Pepe”, nu eu”, a declarat Pepe. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
celine dion jpg
oana roman jpg
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net