Cum au reacționat fetițele lui Pepe când și-au cunoscut frățiorul! Poze de pus în ramă

Pepe a trăit de curând clipe pline de emoție, după ce fetițele pe care le are din mariajul trecut cu Raluca Pastramă, Rosa și Maria, l-au cunoscut pe băiețelul artistului din actuala relație cu Yasmine Ody. Iată cum au reacționat micuțele!

Cum au reacționat fetițele lui Pepe când și-au cunoscut frățiorul Foto: Arhivă personală
Cum au reacționat fetițele lui Pepe când și-au cunoscut frățiorul Foto: Arhivă personală

A venit recent pe lume și se bucură de toată dragostea familiei sale! Băiețelul lui Pepe și al lui Yasmine Ody a avut marea întâlnire cu surioarele lui, fiicele pe care cântărețul le are din căsnicia cu Raluca Pastramă. Rosa și Maria și-au văzut pentru prima oară frățiorul, iar un astfel de moment nu putea să nu fie imortalizat!

Pășește Pepe în fața altarului? Vezi aici: Pepe, gata de nuntă? Cum arată inelul de logodnă cu care a fost surprinsă Yasmine Ody!

Fetițele lui Pepe și-au cunoscut frățiorul mai mic

Pepe le-a făcut cunoștință celor mici, fiind de asemenea plăcut surprins de reacția fetițelor lui. Acestea și-au luat fericite în brațe frățiorul mai mic, și, cu zâmbetul până la urechi, l-au analizat din cap până în picioare!

Cu un aer protector, au pozat mândre în fața camerei, iar acesta ar putea fi începutul unei prietenii ce ar putea dura toată viața! Deși au mame diferite, legătura dintre frați este una cu adevărat specială, iar acest lucru se poate observa și în familia lui Pepe.

Vezi aici cum se înțeleg fetițele și cu Yasmine Ody: FOTO Pepe, distracție în Paris cu noua iubită și fetițele lui. Ce bine se înțelege Yasmine Ody cu micuțele!

„Topit” după momentele unice pe care le-a trăit, Pepe a ținut să împărtășească și cu admiratorii săi reacția fiicelor lui. Fericitul tătic a publicat imaginile în mediul online, iar urmăritorii săi au fost, la rândul lor, plăcut impresionați de modul în care fiul cel mic al lui Pepe a fost primit în familie de către Rosa și Maria. 

Fetițele s-au jucat cu el, ținându-l atent în brațe, în timp ce pe chip li se putea citi cu lejeritatea bucuria. Fiicele lui Pepe se înțeleg, de altfel, foarte bine și cu partenera lui Pepe, Yasmine Ody, familia fiind surprinsă în oraș de numeroase ori.

Rosa și Maria au și o nouă surioară

De asemenea, de curând, Rosa și Maria au întâmpinat pe lume și o surioară, după ce mama lor, Raluca Pastramă, a născut de curând. Și aceasta și-a refăcut viața după divorț, alături de Ibrahim, cei doi căsătorindu-se de curând și întemeind o familie frumoasă. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
banner alex dobrescu png
banner oana moșneagu vlad gherman png
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net