FOTO Pepe, distracție în Paris cu noua iubită și fetițele lui. Ce bine se înțelege Yasmine Ody cu micuțele!

Ultima actualizare:

Viața merge înainte după divorț atât pentru Pepe, cât și pentru Raluca. Cel puțin așa se vede pe rețelele sociale, unde cei doi au apărut cu noii iubiți. Relația lui Pepe (41 ani) cu make-up artista Yasmine Ody, o brunetă sexy de 26 de ani, evoluează cu pași repezi.

Nu doar că artistul a recunoscut că este la începutul unei frumoase relații cu bruneta Yasmine Ody, dar iată că le-a prezentat-o deja fetelor sale, Rosa (6 ani) și Maria (9 ani). Și nu oricum, ci au plecat toți patru, în noua formulă, într-o vacanță care le amintește de copilărie. Și pentru că e vacanță, destinația aleasă de artist a fost chiar Disneyland Paris, acolo unde fetele lui Pepe au fost extrem de încântate să își vadă “live” personajele preferate din desenele animate.

Astfel, Rosa și Maria au fost acompaniate în celebrul parc de distracții de tatăl său și de noua lui cucerire, care pare deja destul de familiarizată cu cele două fetițe ale lui Pepe. Se pare că relația celebrului artist cu noua lui iubita evoluează destul de bine dacă Pepe a decis că este momentul să treacă la nivelul următor și să o prezinte pe Yasmine fetițelor sale pe care le are cu Raluca. Cei patru s-au comportat ca o familie și s-au distrat de minune la Disneyland Paris. Și Yasmine pare că s-a integrat perfect în peisajul de familie al lui Pepe, intrându-le în voie Rosei și Mariei și jucându-se mereu cu ele. Astfel, cu toții s-au pozat fericiți și cu zâmbetul pe buze.

Pepe și Yasmine au lucrat împreună

Yasmine Ody și Pepe se cunosc de 4 ani, ea făcând parte din cercul lui de prieteni. ”Nu vreau să dau momentan nicio declarație pentru că suntem la început. Dacă vorbesc acum, m-aș grăbi. Nu e niciun secret și nu ascund că aș fi cu Yasmine, mai ales că am pus acele filmulețe cu noi pe Stories Instagram. Dacă aș spune acum că am o relație, și peste două luni nu vom mai fi împreună… Înțelegeți de ce nu vreau să vorbesc”, a spus Pepe, pentru Click!, la începutul tatonărilor cu Yasmine, după ce s-a afișat cu frumoasa brunetă pe social media și a recunoscut că a început o nouă relație.

Pepe și Raluca Pastramă au divorțat în luna februarie, după 8 ani de căsnicie. Atunci, artistul a anunțat pe contul său de Youtube că a încercat cum a putut să își salveze căsnicia. Artistul și fosta soție au rămas în relații bune de dragul celor două fetițe minunate, pe care le au împreună.

Și Raluca Pastramă are un iubit

La nici o lună după ce Pepe s-a afișat cu Yasmine Ody, acum a venit rândul Ralucăi Pastramă (28 de ani) să apară sărutându-se cu bărbat a cărui identitate o ține încă secretă. Raluca a pus o poză pe Instagram, în care apare sărutându-se cu un bărbat misterios, însă ulterior bruneta a șters fotografia. Raluca a acoperit fața noului ei iubit cu o inimioară mov, lăsând însă la vedere sărutul pasional.


    Poza pe care Raluca Pastramă a șters-o de pe Instagram
Poza pe care Raluca Pastramă a șters-o de pe Instagram

De altfel, Raluca arată senzațional la doar cîteva luni de la divorț, semn că și-a revenit 100%. De când este și ea o femeie liberă, Raluca emană senzualitate prin toți porii. La petrecerea de botez a nepoțelului ei, fiul fratelui său, Bombo Pastramă, Raluca a fost în centrul atenției. A îmbrăcat o rochie super sexy, cu vedere la bustul proeminent, și cu o crăpătură adâncă pe picior, lăsând destul de multe la vedere.

Citește și:

Raluca Pastramă, sărut pasional cu noul iubit! Și ea, și Pepe și-au refăcut viețile după divorț

EXCLUSIV Pepe, primele declarații despre noua iubită: "Suntem foarte la început". Ce spune și Yasmine

image
image
image
image
image
image
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
image
actualitate.net
image
actualitate.net