Raluca Pastramă, prima poză cu fetița în brațe! Ce nume a ales pentru micuță

Raluca Pastramă, fosta soție a lui Pepe, a adus de curând pe lume o fetiță, iar proaspăta mămică a ajuns deja cu micuța ei acasă. Fericitul tătic, Ibrahim, le-a surprins pe „fetele lui” într-o ipostază adorabilă, în timp ce Raluca își strângea fericită fiica la piept.

Raluca Pastramă știe deja cum e să fii mămică de fetiță, având încă două fiice din mariajul cu Pepe. Acum însă, trăiește din nou emoțiile care vin odată cu întâmpinarea pe lume a unui bebeluș, fiind pregătită să se dedice în totalitate micuței ei și a partenerului ei de viață, Ibrahim. 

Vezi și: Raluca, fosta soție a lui Pepe, s-a căsătorit în secret! Cum a dat-o Gabi Firea de gol

Raluca Pastramă, ipostază emoționantă cu fetița în brațe

La doar câteva zile după ce a născut, Raluca Pastramă a fost surprinsă de iubitul ei, care i-a devenit de curând și soț, într-o ipostază adorabilă alături de fiica lor. Ibrahim a imortalizat rapid momentul prețios, publicând ulterior filmulețul și în mediul online.

Proaspăta mămică apare în imaginile cu pricina ținându-și micuța în brațe, în timp ce o hrănea cu biberonul. Atât Raluca Pastramă, cât și Ibrahim, par topiți după cea mică, iar acest lucru se poate citi cu lejeritate pe chipul lor.

Te-ar putea interesa și: Cât de frumoasă este Raluca Pascu, fosta soție a lui Pepe, însărcinată! Imagini emoționante alături de iubit

Ce nume a primit fetița Ralucăi și a lui Ibrahim

Fetița, cel de-al treilea copil al Ralucăi, a primit numele Maryam, a mai anunțat fericitul tătic, făcând marea dezvăluire în dreptul postării.

„Dumnezeu m-a binecuvântat oferindu-mi multe lucruri pentru care îi mulțumesc, dar tu, minunea mea, ești binecuvântarea cea mai mare! Maryam.”, a scris soțul Ralucăi Pastramă pe Instagram.

Micuța a venit pe lume la doar două zile după ce cuplul s-a căsătorit, în mare secret, iar la eveniment au participat și fiicele Ralucăi din căsnicia cu Pepe, Rosa și Maria. 

Deși Raluca Pastramă a publicat atunci mai multe imagini pe rețelele de socializare, din timpul ceremoniei, nimeni nu s-a gândit că a fost vorba chiar de propria nuntă, având în vedere că aceasta a fost discretă și nu a scăpat niciun detaliu în plus referitor la motivul petrecerii. Un indiciu a fost însă faptul că mireasa a fost ce-i drept îmbrăcată într-o rochie albă, care i-a conturat frumos burtica de gravidă.

Și pepe a devenit din nou tătic

De curând, și Pepe, fostul soț al Ralucăi Pastramă, a devenit din nou tătic, pentru a treia oară. Iubita lui, în vârstă de 27 de ani, Yasmine Ody, a adus pe lume un băiețel perfect sănătos. Momentan, artistul nu dorește să publice imagini cu micuțul.

„Pentru familia Pepe Online, le-am dat imagini cu băiețelul, cu noi din spital. N-am vrut să le fac publice. Știam că le preia toată presa. Am zis să rămână în familie, că așa-i frumos. 

Toate la timpul lor. Să mai treacă o perioadă, poate câteva zile, câteva ore, câțiva ani. Nu ne plac lucrurile grăbite.”, a spus Pepe pe contul personal de YouTube, la scurt timp după ce băiețelul lui a venit pe lume.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

image
image
image
image
image
image
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net