Raluca Pastramă a născut o fetiță! Prima fotografie cu bebelușul

Ultima actualizare:

Raluca Pastramă a devenit luni, 14 iunie, mama unei fetițe, după ce a născut prematur. Soțul vedetei a distribuit deja prima imagine cu micuța, alături de un mesaj în care și-a exprimat emoțiile pe care le trăiește. 

Raluca Pastramă a devenit mamă pentru a treia oară
Raluca Pastramă a devenit mamă pentru a treia oară

Raluca Pastramă și Ibrahim s-au căsătorit, în mare secret, în urmă cu doar câteva zile. Cea care i-a dat de gol a fost fostul edil al Capitalei, Gabriela Firea. Iată că acum, cuplul are un nou motiv de fericire, căci Raluca a născut o fetiță care va purta numele de Maryam. Soțul Ralucăi a fost cel care a dezvăluit numele pe care îl va purta fetița. 

Soțul i-a fost alături Ralucăi în ziua cea mare și, la scurt timp după naștere, s-a fotografiat cu fetița în brațe. Pe pagina personală de Instagra, bărbatul a scris următorul mesaj: „Dumnezeu m-a binecuvântat oferindu-mi multe lucruri pentru care îi mulțumesc, dar tu, minunea mea, ești binecuvântarea cea mai mare! ❤️❤️❤️❤️❤️#Maryam”.

Ibrahim s-a fotografiat cu fiica sa
Ibrahim s-a fotografiat cu fiica sa

Raluca Pastramă și Ibrahim formează un cuplu de relatic puțin timp. Se pare că cei doi s-au cunoscut în vara anului trecut, însă Raluca este sigură că Ibrahim este bărbatul alături dorește să-și petreacă restul vieții. Nu se cunosc foarte multe detalii despre cel care a convins-o pe Raluca să îmbrace din nou rochia de mireasă. El ar avea 27 sau 28 de ani și ar deține mai multe afaceri în Capitală. 

Iubita lui Pepe a născut un băiat perfect sănătos 

Nu doar Raluca Pastramă trece prin emoțiile oferite de naștrea unui copil. Și iubita lui Pepe, Yasemine Ody a născut recent un băiețel perfect sănătos.

Băiatul artistului a cântărit la naștere puțin peste 2.700 și a primit nota zece din partea medicilor. Artistul a dezvăluit, mai în glumă mai în serios, că dorește ca fiul său să-i calce pe urme, așadar micuțul va purta numele de Pepe.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net