Pepe, prima reacție după ce Yasmine Ody a născut un băiat: „Așa-i frumos”

Pepe a devenit tătic, pentru a treia oară, în urmă cu două zile, însă artistul s-a abținut de la comentarii. Iubita sa, Yasmine Ody, a adus pe lume un băiat sănătos, care a primit nota zece din partea medicilor, iar cântărețul se mândrește deja cu băiatul lui.

Pepe a realizat, pentru a marca nașterea fiului său, un concert online, pe data de 8 iunie, pe canalul lui de YouTube. Trei ore a ținut petrecerea virtuală la care artistul l-a avut invitat chiar și pe Vali Vijelie, iar fericirea și voia bună au fost la ele acasă, căci artistul este, mai nou, și tată de băiat.

Citește și: Imagini de senzație cu Pepe, fiicele sale și iubita gravidă în șase luni

 În perioada pandemiei, el a început o serie de podcasturi ce au la bază muzica și iată că în doar câțiva ani comunitatea sa virtuală i-a devenit ca o a doua familie. De ce spunem asta? Ei bine, artistul a împărtășit vestea cea mare cu internauții care l-au urmărit seara trecută și chiar le-a arătat o serie de fotografii cu băiatul lui, de la maternitate.

Pepe, primele declarații după ce Yasmine Ody a născut

Totuși, artistul a refuzat cu vehemență să publice imagini cu fiul său născut în urmă cu doar două zile și a mărturisit că își dorește să păstreze bucuria, cel puțin pentru moment, în sânul familiei. Familie în care a fost inclusă, bineînțeles, și comunitatea sa din mediul virtual.

Nu rata: Pepe, noul prezentator «Te cunosc de undeva»: «Doar regizor mai lipseşte să fiu!»

„Pentru familia Pepe Online, le-am dat imagini cu băiețelul, cu noi din spital. N-am vrut să le fac publice. Știam că le preia toată presa. Am zis să rămână în familie, că așa-i frumos. Toate la timpul lor. Să mai treacă o perioadă, poate câteva zile, câteva ore, câțiva ani. Nu ne plac lucrurile grăbite. În familie se împart și necazurile și bucuriile”, a spus Pepe seara trecută, pe contul personal de YouTube.

Nici Vali Vijelie nu s-a lăsat mai prejos și i-a dedicat o melodie de suflet cântărețului, mai ales că acum nu mai este doar tată de fete, ci și de băiat, iar Pepe s-a emoționat peste măsură.

Ce nume va purta fiul cântărețului cu Yasmine

Micuțul a cântărit puțin peste 2.7 kilograme la naștere și a primit nota zece din partea medicilor. Încă dinainte să vină pe lume, tatăl său ia dezvăluit numele. Ionuț Pascu, Pepe așa cum este cunoscut în lumea mondenă, a declarat că vrea ca fiul său să îi calce pe urme și să poarte același nume.

„Vine și Pepe… tare, din urmă. Îți dai seama, cum voiai să-i pun, Vasile, Marius, Gigel?! E mai modern decât Pepe, nu vezi că sunt la modă de atâția ani?! Cine ar putea să îi pună numele copilului lui ”Pepe”, nu eu”, a spus el, la un moment dat.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net