Pepe, noul prezentator «Te cunosc de undeva»: «Doar regizor mai lipseşte să fiu!»

Ultima actualizare:

E oficial! Pepe se va alătura Alinei Puşcaş în rolul de prezentator al emisiunii "Te cunosc de undeva", de la Antena 1. Solistul, care îl înlocuieşte pe Cosmin Seleşi, a început să filmeze pentru show-ul transformărilor care a ajuns deja la sezonul 17.

Pepe va prezenta "Te cunosc de undeva", cu Alina Puşcaş foto: Antena 1
Pepe va prezenta "Te cunosc de undeva", cu Alina Puşcaş foto: Antena 1

Pepe a vorbit despre noua sa postură, cea de prezentator al emisiunii "Te cunosc de undeva" şi a recunoscut că platoul show-ului, la care a participat în calitate de concurent şi jurat, este ca acasă pentru el. 

„Sunt încântat de propunerea postului şi vă spun cinstit că vin cu un avantaj din start: cunosc foarte  bine acest proiect! De-a lungul timpul am trecut prin toate ipostazele – concurent, invitat special, jurat, iată, acum şi prezentator... doar regizor mai lipseşte să fiu! Vin la platou ca acasă şi asta e cel mai important pentru mine. După 16 sezoane, publicul ştie foarte bine care este atmosfera de la platou – o joacă şi o distracţie încă de când intrăm pe uşă, dimineaţa şi până seara, când ne revedem la machiaj pentru a „restitui” personajele! De munca din spatele fiecărui rol nu mai spun nimic, pentru că ştiţi deja cât se chinuie fiecare concurent la repetiţiile de canto, actorie sau dans, pentru fiecare gală” , a declarat Pepe.

Pepe este singurl concurent de la "Te cunosc de undeva" care a câştigat două sezoane şi a ieşit şi pe locul doi, în alte trei. Noul rol, spune el, este unul care îl bucură. 

  „Sunt singurul care am câştigat două trofee şi am ieşit de trei ori pe locul al doilea. Şi, aşa cum mă ştiţi, mă voi bucura din plin de noul rol, pentru că eu, dacă nu zâmbesc, nu sunt Pepe!”, a mai spus Pepe.

Şi Alina Puşcaş este încântată să prezinte noul sezon al emisiunii "Te cunosc de undeva" alături de pepe, pe care îl ştie de peste zece ani. 

„Pe Pepe îl ştiu de peste 10 ani, ne înţelegem excepţional şi sunt convinsă că şi cei de acasă îl vor primi cu mare bucurie. Este unul dintre cei mai reprezentativi concurenţi ai acestui transforming show, aşa că ştie exact ce să puncteze la fiecare prezentare. Abia aşteptăm să vă prezentăm noii concurenţi, pentru că se anunţă un sezon absolut savuros!”, a declarat Alina Puşcaş.

Ei vor fi concurenţii noului sezon "Te cunosc de undeva"

Juriul format din Aurelian Temișan, Ozana Barabancea, Andreea Bălan şi Cristi Iacob
Juriul format din Aurelian Temișan, Ozana Barabancea, Andreea Bălan şi Cristi Iacob

Nu se ştie exact când va avea loc premiera "Te cunosc de undeva", dar se ştie deja că din juriul vor face parte Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan.

În plus, Click! a aflat că în sezonul 17, cocurenţii vor participa în cupluri, iar perechile vor fi formate din: Alexia Talavutis şi Dima Trofim, co-prezentatoarea “Xtra Night Show” și Maria Buză, Ana şi Monica Odagiu, Jazzy Jo, de la „X Factor” și Zarug, de la „Asia Express”, Ionuț Rusu și Anisia Gafton, Romică Țociu şi Carmen Chindris, Florin Ristei și Ilona Brezoianu, Emi și Cuza de la „Noaptea Târziu”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
image
actualitate.net
image
actualitate.net