Imagini de senzație cu Pepe, fiicele sale și iubita gravidă în șase luni

Ultima actualizare:

E fericire mare în noua familie a lui Pepe! Peste trei luni, artistul va deveni tătic de băiat, în premieră, și este din cale afară de fericit. Și-a luat iubita însărcinată în șase luni și au mers să dea iama în magazine, să facă pregătiri din vreme pentru bebeluș. Le-au luat cu ei și pe fetițele din căsnicia cu Raluca Pastramă.

Pepe și Yasmine vor devenit părinți peste trei luni Sursa: Instagram
Pepe și Yasmine vor devenit părinți peste trei luni Sursa: Instagram

Pepe se pregătește asiduu să devină tată de băiat! Artistul nu mai știe cum să-i intre în grații iubitei gravide, Yasmine Ody, și se învârte în jurul ei ca un titirez. Cei doi au început, deja, să facă amenajări și pregătiri pentru venirea pe lume a bebelușului lor.

Așa că au pornit-o în weekend prin magazine să mai facă cumpărături pentru casă. Frumoasa Yasmine va deveni mama unui băiețel în aproximativ trei luni, iar Pepe așteaptă cu nerăbdare momentul în care își va ține băiețelul în brațe.

La Pepe acasă cântă găina!

Paparazii Click! i-au surprins pe cei doi îndrăgostiți în plină acțiune la cumpărături, la un centru comercial situat în vecinătatea casei din Pipera, unde artistul locuiește împreună cu noua lui familie. Pepe și Yasmine erau însoțiți și de fetițele din căsnicia cu Raluca, semn că micuțele se înțeleg de minune cu mama vitregă, Yasmine.

Se pare că iubita însărcinată a lui Pepe este acum cocoșul în casă, ea conducând toată „operațiunea” pregătiri pentru bebeluș. Pepe și familionul au ieșit din magazin încărcați cu diverse obiecte de la raionul de decorațiuni interioare, printre care pernuțe de scaun și de mobiler. Yasmine, însărcinată în șase luni, seamănă izbitor cu fosta nevastă a artistului, Raluca. Poate tocmai de aceea și fetițele lui Pepe o îndrăgesc atât de tare.

Raluca Pastramă este și ea însărcinată, din nou Sursa: Instagram
Raluca Pastramă este și ea însărcinată, din nou Sursa: Instagram

Și Raluca Pastramă e însărcinată!

Ionuț Pascu, alias Pepe, este îndrăgostit până peste cap de iubita însărcinată, Yasmine Ody. Make-up artistul a împlinit săptămâna trecută 28 de ani, iar Pepe i-a organizat o petrecere de zile mari.

Pepe și Yasmine Ody se cunosc de multă vreme, însă abia în vara anului trecut au început o frumoasă poveste de iubire. Nimeni nu se aștepta însă ca Yasmine să rămână atât de repede însărcinată. Pepe și Yasmine Ody urmează să devină părinți, chiar în vara acestui an.

Culmea, tot în aceeași perioadă, și fosta soție a lui Pepe, Raluca Pastramă, va deveni mamă pentru a treia oară. Raluca are o relație cu un tânăr de origine arabă. Pepe și Raluca Pastramă au divorțat în 2020 și au împreună două fiice, pe Rosa Alexandra (9 ani) și Maria (6 ani).

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
banner biserica gigi becali png
banner laurențiu reghecampf png
image
actualitate.net
image
actualitate.net