Raluca Pastramă, în culmea fericirii! Ce sex va avea bebeluşul

Vestea că Raluca Pastramă este însărcinată a venit la o zi diferență după ce s-a aflat că și Pepe urmează să devină tată pentru a treia oară, alături de iubita lui de 26 de ani, Yasmine Ody. Se pare că până într-un anumit punct, cei doi soți nu au știut unul de celălat, că urmează să devină părinți la 2 luni diferență. Raluca este însărcinată în 6 luni, în timp de actuala iubita  a lui Pepe este însărcinată în 5 luni. Iată că fosta soţie a lui Pepe va aflat şi ea sexul bebeluşului. 

Raluca Pastramă
Raluca Pastramă

După cele două fetițe pe care le au împreună, Maria (8 ani) și Rosa (5 ani), Pepe urmează să aibă un băiat cu Yasmine, iar Raluca încă o fetiță cu iubitul ei arab, Ibrahim. Șocul este cu atât mai mare cu cât Yasmine Ody este însărcinată în 5 luni și Raluca Pastramă în 6, iar cele două vor deveni mămici la o lună și ceva distanță.

Sexul bebeluşui, dezvăluit de un apropiat al lui Pepe

Chiar dacă Raluca Pastramă nu a confirmat încă public sexul bebelușului ce îl poartă în pântec, un apropiat de-al ei și de-al lui Pepe a declarat în cadrul emisiunii lui Cristi Brancu de la Prima TV faptul că Raluca va deveni din nou mamă de fetiță. Este vorba despre George Ciubotaru care în momentul în care povestea cu Brancu cât de fericite sunt cele două fetițe ale lui Pepe și ale Ralucăi pentru faptul că vor avea încă doi membri în familia lor, doi frățiori sau un frate și o soră, acesta a spus: “Nu, o surioară și un frățior! Adică Raluca o să aibă tot o fetiță!”.

Și iată cum Raluca Pastramă devine astfel pentru a treia oară mamă de fată. Raluca este însărcinată în 6 luni și ceva și a confirmat faptul că în scurt timp îl va face tătic pe iubitul său mai tânăr.

„Da, este adevărată informația dumneavoastră. Sunt gravidă. Suntem foarte fericiți. Ibrahim mi-a dovedit că mă iubește, iar acest copil este rodul dragostei noastre. Nu am vrut să vorbesc până acum despre acest lucru pentru că nu-mi place să fiu subiect de presă”, au fost cuvintele Ralucăi Pastramă, pentru Cancan.ro.

Raluca Pastramă are o relaţie cu un tânăr de origine arabă

După divorțul de Pepe, Raluca Pastramă a stat departe de lumina reflectoarelor. De aproximativ un an de zile ea se iubește cu Ibrahim, un tânăr de origine arabă în vârstă de 27 de ani, care nu face parte din lumea mondenă și care o divinizează pe Raluca.

raluca pastrama iubit jpeg

De ziua lui, el a făcut o postare pe Instagram în care își exprimă dragostea pentru fosta soție a lui Pepe: „Singura persoană din viața mea care m-a făcut să fiu cel mai împlinit și mai fericit om din lumea asta. Te iubesc, Raluca mea”, a scris el la vremea respectivă.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
Au trecut 12 ani de când a murit Gil Dobrică  I s a spus Ray Charles al României jpeg
lora
banner dinu maxer png
Sorin Gontea  Daiana  Anghel jpg
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net