Pepe rupe tăcerea despre sarcina iubitei sale: „Sunt foarte mândru! Nu e însărcinată în 7 luni, e o știre falsă!”

Ultima actualizare:

Pepe este în culmea fericirii de când a aflat că va fi tată pentru a treia oară, la 42 de ani. Iubita lui, Yasmine Ody, o să-i dăruiască peste câteva luni un băiețel. Artistul și-a anunțat fanii și prietenii apropiați că o să devină tată în cadrul unui concert susținut în luna decembrie, la Berăria H.

Pepe, super fericit cu iubita lui, care urmează să-i aducă pe lume un băiețel
Pepe, super fericit cu iubita lui, care urmează să-i aducă pe lume un băiețel

De atunci, toți cei care îl susțin, iubesc și apreciază, au ținut secretul și iată că s-a aflat abia la începutul lunii martie că Pepe o să devină tătic cu actuala iubită, care ar fi însărcinată deja în 7 luni. Click! a obținut însă o altă informație, și se pare că adevărul este altul, iar Yasmine ar urma să nască abia peste 4 luni, pentru că după cum ne-a declarat chiar Pepe, bebelușul din burtica celei mai importante femei din viață lui ar avea acum 5 luni.

De ultimă oră: Pepe și iubita însărcinată, primele imagini! Cum i-au surprins paparazzii Click! la cumpărături

Pepe, fost câștigător „Te cunosc de Undeva”, trăiește acum emoțiile la intensitate maximă

Cântărețul și-a găsit liniștea sufletească și este un bărbat împlinit acum pe toate planurile. Ține concerte cu sălile pline, oamenii îl respectă, îl iubesc, dansează pe mese la cântările lui, iar comunitatea online pe care Pepe și-a creat-o în cei doi ani de pandemie este ca o adevărată familie a artistului, iar acesta este rezultatul muncii și implicării sale continue. De altfel, Pepe este unul dintre puținii artiști care la finalul concertelor sale coboară de pe scenă și face poze cu toți fanii săi, în semn de recunoștință pentru tot sprijinul pe care îl primește din partea acestora în toate proiectele sale.

Citește și: Reacția adorabilă a fiicelor lui Pepe după ce au aflat că vor avea un frățior

„Sunt foarte mândru și fericit! Suntem foarte fericiți! Dumnezeu le așează cum știe el mai bine! Am știut și eu cu cine să împart știrea, cei din familia mea și prietenii mei apropiați știau, apoi mi-am asumat ce am vorbit cu cei din familia Pepe online, abonații mei de pe contul de youtube și de pe pepe.ro, toți cei care au participat la toate evenimentele online pe care le-am susținut pe timpul celor 2 ani de pandemie, am o întreagă familie acolo care m-au sprijinit și au susținut tot ceea ce am făcut. Lor le-am împărtășit secretul undeva prin luna decembrie, la final.

Este o știre falsă că este însărcinată în 7 luni, e în 5 luni, cam așa, pe mine nu m-a întrebat nimeni detalii, așa au scris! Și chiar m-am bucurat că s-a ținut secretul și că timp de o lună și jumătate nu a răsuflat vestea în presă.”, a spus Pepe, exclusiv pentru Click!

Cele două fetițe ale lui Pepe, Rosa și Maria sunt foarte încântate și fericite de faptul că vor avea un frățior, pe care abia așteaptă să îl întâlnească!

Nu rata, aici: Raluca Pastramă este gravidă în același timp cu iubita lui Pepe! Cine este Ibrahim, noul bărbat din viața ei

Are un proiect acustic de care e tare mândru

„Să știți că în afară de proiectul ăsta care îl vedeți pe scenă am mai lansat pe youtube un proiect foarte interesant, Acustico se intitulează, este un proiect cu mai mulți chitariști și am plăcerea să îi invit în scenă pe colegii mei, nu am renunțat la vechii colegi din Latin Express, îi iubesc și îmi place să cant cu ei.”, a mărturisit Pepe, aseară, pe scena de la Berăria H.

În cadrul concertului susținut pe 3 Martie la sala de evenimente din Herăstrău, Pepe a dedicat piesa „Mama” tuturor mamelor. „Pentru toate mamele, pentru toate doamnele care au născut sau care urmează să nască, pentru voi, pentru părinții voștri...Nu uitați  să dati un mesaj de dragoste pentru mama voastră, se bucură cel mai mult!”, a spus Pepe, în avans de 8 Martie, cu gândul, probabil, și la iubita lui care e viitoare mămică.

Vezi și: Raluca Pastramă, fosta soție a lui Pepe, mamă pentru a treia oară! A reușit să țină ascunsă sarcina timp de șase luni

În plus, atunci când a cântat „Îmi pasă”, Pepe a glumit pe scenă la strofa a două a melodiei: „Oare ai ajuns acolo unde îți dorești/Spune-mi, trăiești iubirea aia din povești/ Ai dat de cel ce te iubește așa cum vrei/ Și acum sunteți gata să fiți trei”, și a zis, cu zâmbetul pe buze: “Cum am zis, mă? Să fiți trei?”, la care publicul din sală a sesizat aluzia cu privire la ceea ce urmează să se întâmple în viața lui. Yasmine Ody nu l-a mai însoțit pe Pepe la concertul de pe 3 Martie, ea fiindu-i alături iubitului său doar la cântarea de pe 1 Martie.

   Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!  

image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net